Lemosók, Tonikok

Balea Med Ultra Sensitive Cica Tisztító Olaj

2.5
Hozzáadva 2023.09.25.by

siss

• Parfüm, parabének és színezékek nélkül
  • Ricinusolajjal a gyengéd és tápláló tisztításért
  • A selymesen puha bőrért és az ápolt eredményért
  • Ideális száraz bőrre és dupla tisztításra
  • Támogatja a bőrflóra egyensúlyát

2025.04.15. 19:37

Sajnos nekem se vált be. Alig bírtam lesikálni a bőrömről azt az olajos réteget amit maga után hagyott. Sajnos néhány hasznalat után a kukában landolt.

2025.04.01. 13:30

A legrosszabb olajos lemosó, amit valaha használtam. Nekem a sminket se szedi le rendesen, és utána a vízbázisú lemosó (szintén Balea Med, az ultra szenzitív gél lemosó) sem hozza le teljesen, azzal is 2 kör kell. Olyan, mintha megtapadna a bőrön, nem igazán tudom elmagyarázni, de nekem nagyon nem vált be, pedig adtam neki időt, már 2 hónapja használom. De most már le fogom cserélni.

2025.03.27. 16:16

Egy ideje már hasznalom a dolgát teszi rosszat nem csinált de változást se érzek

Utoljára szerkesztve: 2025.03.18. 22:18 - 2025.03.18. 22:16

Sminket oldja, jól kifehéredik víz hatására, vízbázisú lemosóval lejön, igazából jó lenne ha csinálna is valamit. Semmilyen változást nem tapasztalok sőt ugyan olyan hanem jobban pattanásos, miteszeres. Nekem egyáltalán nem vált be.

2025.03.06. 12:06

A dupla arctisztítás első lépéseként egyáltalán nem vált be: teljesen más állaga van, mint az eddig használt arctisztító olajoknak (valahogy szétmaszatolódik) és elég nehéz eltávolítani a második lépésben használt lemosóval. Plusz a sminket sem távolítja el maradéktalanul. Számomra pénzkidobás volt sajnos.

2025.02.24. 19:59

Nem habzik, nehezen lemosható. Kb 2 hónapig használtam még a nyáron, mire rájöttem hogy ettől csúnya a bőröm, nagyon durván pattanásos lettem tőle, máig szenvedek a hatásától (foltok), nem ajánlom