Hajápolók

Balea Men Coffein Tonikum

3.7
Hozzáadva 2015.12.21.by

Heli

A Balea men koffein tartalmú hajszesz aktív összetevőinek kombinációja erősíti a hajgyökeret és serkenti a hajnövekedést. A sperciális formula hozzájárul a hajszálak növekedési fázisának meghosszabításához. A mentol hűsíti és tonizálja a fejbőrt.

2023.09.06. 06:38

Ferfias az illata de engem nem zavar. Sajnos zsirosit. Nem vettem eszre hogy gyorsabban none tole a hajam. De latok babahajakat. Hosszutavon biztosan segit . De ugy gondolom vanak tole jobb hajszeszek is.

2012.11.20. 10:23

nagyon sok babahajam nőtt tőle,3 hét alatt, és sokkal kevesebb hajszál marad a kezemben hajmosás után.Növekedésről nem tudok érdemlegesen írni,mert pár napja vágattam a hajamból. Hajmosás után nedves hajba dörzsölöm, de ha otthon vagyok,és nem kell sehová sem mennem,száraz hajamat is átitatom vele,csak úgy bizsereg a fejbőröm:) Összességében örülök,hogy megvettem,bár a női változatért indultam,csak azt sehol sem találom.

Utoljára szerkesztve: 2012.11.26. 13:07 - 2012.11.19. 14:08

Szeretném megnöveszteni a hajamat, és nem bírom kivárni, mire magától megnő, úgyhogy gondoltam próba szerencse. :D Ma reggel próbáltam ki. Nekem nagyon bejön ez a bizsergető hűsítő érzés, és az illatával sincs bajom, mivel hamar elillan. :) Megelőlegezek neki 4 csillagot, remélem beváltja a reményeimet! :DMost látom, hogy van belőle egy power effect verzió is. És hogy az enyém olyan. :) Akkor oda is írok! :)

2012.11.18. 14:34

Nagggyon tetszik a mentol benne :D Nem tudom mért, de olyan jó érzés, hogy hűsíti a fejbőrömet :DLassan fogy, a hajam viszont gyorsabban nő, így jár egy erős 4-es, így elsőre.

Utoljára szerkesztve: 2012.12.31. 09:23 - 2012.11.18. 09:49

November 16.:Megvettem, de eddig csak 3x használtam, szóval még nem tudok a hatásáról beszámolni. Viszont szerintem egyáltalán nem büdös, és nagyon könnyű a használata. Csak este használom, mert reggel nem lehet, mert azért kb. 1 óráig nedves tőle a hajam a tövénél, és reggelente nem lenne időm még hajszárítózni is. Viszont ami még jó, hogy miután rászárad, nem lesz tőle zsíros a hajam. Elhatároztam, hogy mindennap fogom használni, szóval remélem 1 hónap múlva már tudok róla mondani valamit.Közben észrevettem, hogy én nem is ezt használom, hanem a Power Effect verziót, úgyhogy oda update-eltem:))

Utoljára szerkesztve: 2012.11.24. 19:57 - 2012.10.08. 14:47

2012. október 8.Múlt héten vettem, 199 Ft volt. Egyszer használtam eddig. Én az ilyen zsírosító tonikokat, éjszakai pakolásokat mindig úgy használom, hogy a hajmosás előtti este, reggel pedig megmosom. Tényleg elsőre iszonyat büdös, de aztán elmúlik. Heti 1x fogom szerintem használni, ha látok valami változást, akkor értékelek.2012. október 18.3x használtam már; késő du. fellocsolgatom, felkontyolom a hajam, másnap reggel megmosom. Emellett nagyjából 3 hetet használtam koffeines sampont (1 mosás normál samponnal, 1 a koffeinessel), az utóbbi 3 hajmosás már csak babasamponnal történt a tonikozás mellett. Szeptember 29-én festettem hajat, azóta 1.5-2 centit nőtt a hajam, ekkora ugyanis a lenövésem. Máskor 2 hónap alatt nőtt másfél centit, nem 2.5 hét alatt.2012. november 24.Nincs két hete, hogy hajat festettem. 1 cm-es lenövés már befigyel. :D@siss: Vettem egy második dobozzal belőle, nekem nem ez van rajta, amit bemásoltál ide.Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Panthenol, Caffeine, Parfum, PEG-40 Hidrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Niacinamide, Menthol, Propylene Glycol, Menthyl Lactate, Alpha-Isomethyl IononeAz enyémen ez van.