Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
adrienn9513
A keratinon kívül tartalmaz még biotint, rezet és cinket is. A biotin és cink részt vesz a haj normál állapotának fenntartásában, a réz pedig hozzájárul a haj normál pigmentációjához.
2020.11.21. 16:17
Semmire sem való, felesleges pénz kidobás. Mivolis hajvitamin ezerszer jobb
2020.05.20. 23:20
A balea másik hajvitaminjának a közelébe sem ér :( másfél hónapig szedtem de az égvilágon semmi hatása nem volt
2020.02.15. 08:37
Semmilyen hatását nem észleltem. Eddig bármilyen hajerősítő bogyót szedtem, az először a körmömre volt látványos és pozitív hatással. Ez a kapszula még a körmeimre sem tette a legkisebb hatást sem, ugyanúgy törött és berepedezett, mint előtte. A hajamról ne is beszéljünk, tényleg semmi. Szerencsére nem túl drága, de akkor is pénzkidobás volt.