Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
anndee
Limitált kiadás
Gazdagon ápoló formulája kókusz-, jojoba-, avokádó- és mandulaolajjal gondoskodik a haj lenyűgöző bársonyosságáról.Segít megelőzni a töredezést és a haj károsodását.
Az ISO 16128-1 szabvány alapján felhasznált összetevők több, mint 90%-a (beleértve a vizet is) természetes eredetű.
Szilikonmentes. Vegán.
2024.01.03. 14:44
Az illata szörnyű volt, nem vettem észre változást használat után.
2022.03.31. 08:34
Akciósan vettem, de igazán nem is figyeltem az összetevőit, csak szerettem volna valami hajmosás előtti maszkot. Használat előtt lepődtem meg, hogy teljesen megkeményedett az egész, akkor olvastam, hogy csak olajokból áll :D Ez pozitív volt, viszont a parfüm nagyon nem kéne bele, mert nagyon zavaró és erős, olcsó pacsuli szaga van... Egyszer használtam csak, de így nem tudom, hogy lesz-e kedvem többször is érte nyúlni.