Tusfürdők

Balea Warm Vanilla Tusfürdő

3.8
Hozzáadva 2024.11.06.by

siss

"Ez a vanília és kakaó illatú tusfürdő puha tapintást kölcsönöz bőrének. A mandulaolajat tartalmazó tápláló formula védi a bőrt a kiszáradástól és gyengéd tisztítást biztosít."

2025.04.07. 21:13

Nem vagyok egy nagy vaníliás, de ez megvett kilóra. Számomra elég intenzív az illata zuhanyzás közben, de utána el is illan, nem tartós. Mindig van több Balea tusfürdő itthon és váltogatni szoktam hogy ne unjak rá egyből, de ezt biztos hogy újra fogom venni. Számomra jól tisztít, nem szárít.

2025.03.22. 21:20

Nagyon tetszik az illata, valóban sütire emlékeztet. Sajnos nem igazán tartós. Nem szárította a bőröm, ami nálam pozitívum.

2025.03.06. 16:54

Kellemes. Hozza amit a többi is szokott.

2025.02.12. 13:19

Hát ez valami nagyon gyenge Balea eresztés. Annyira mű, hogy el nem tudom mondani, nem tudom mikor éreztem utoljára ilyen szintetikus illatot. A limitált kiadású kiskutyás karácsonyi tusfürdőért odáig voltam, ez a nyomába se ér, sem illatban, sem tartósságban. Jó, nyilván egy tusfürdőnél nem ez a legfontosabb, de vannak olyanok, amiknek olyan jól megmarad az illata. Mire végzek a fürdéssel, ennek az illata már sehol, mondjuk ebben az esetben ez nem is baj. Alig várom, hogy elfogyjon.

2025.01.09. 12:20

Tévesen a Cold softnessre írtam, hogy a szezon legjobb limitált Baleája, de akkor még ez nem volt a polcokon. Benne van az illatban a vanília és a kakaó is, kellemes melegséget ad a vele való fürdés. Van még ennél is jobb, de ha a Balea kínálatát nézem, akkor erre esik a választásom.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.08. 18:21 - 2024.12.08. 17:51

nagyon finom, édes, vaníliás sütemény illata van! pontosan egy ilyen téli illatra vágytam, örülök, hogy kipróbáltam, szerintem ez lesz az idei telem kedvenc tusfürdője. azért vonok le egy csillagot, mert nekem önmagában nem elég tisztító, előtte a Dove "nourishing" szappanjával/beauty bar-jával meg kell mosakodnom. az illatuk kiegészíti egymást, kevés ideig még érezhető a tusi illata.