Hajápolók
Lelőhely: Dm

Balea Wonderful Repair Anti-Spliss Serum

Hozzáadva 2019.09.24.by

Ennie86

A szőlőmag- és mandulaolajat tartalmazó hajvégápoló, rendszeres használata esetén meggátolja a száraz hajvégek töredezését. Feltölti a hajszálak felszínén található sérüléseket, simává varázsolja a hajszerkezetet. Jelentősen mérsékli az újabb töredezések kialakulását.

2022.10.06. 15:02

Nagyon jo az illata. Elkell talalni a mennyiséget mert kulonben nehezen szivodikbe es zsirosit. igazabol olyan mint a Gliss kur hajvegapolo olajkremje. Nem tesz csodát, de nélkülözhetetlen.

Utoljára szerkesztve: 2021.11.06. 14:20 - 2021.11.06. 14:19

Nagyon meglep, hogy szinte csak pozitív vélemények vannak a termékről, és csak nálam nem működik :D én eleve inkább valami krémszerű állagra számítottam szérum elnevezés alatt, persze ez lenne a legkisebb gond, nagyon folyós olajszerűséget tartalmaz a flakon, ami abszolút nem is praktikus kialakítású, összevissza folyik mindenfelé...a nagyobb gond, hogy nekem nagyon durván elnehezítette, elzsírosította a hajamat, használat után meg is kellett mosnom, így semmi értelme az egésznek. Nekem nagyon nem vált be .:/ Egyedül az illata értékelhető.

2021.10.24. 04:47

Szeretem használni, akinek száraz, hullámos /göndör haja van tudom ajánlani! Ne tegyetek túl sokat belőle, mert elneheziti könnyen. Nem fogom újra venni, keresek valamilyen hidegen sajtolt olajat és kísérletezem velük.

2021.07.20. 10:55

Pár hete használom. Puha, kellemes illatú lesz a hajam tőle. Jól ápolja a hajam strand utáni száraz állapotában is. Több idő neki amíg beszívódik, így tényleg egy pumpat elég eloszlatni a hajvégeken, mert különben vizes, zsíros hatást kell.

2021.06.29. 11:28

Nagyon szerettem ezt a hajolajat, tényleg nem szabad vele túlzásba esni mert elnehezíti a hajat, itt igaz, hogy a kevesebb néha több. Felkenve eleinte olyan, mintha vizes lenne a hajam, de kb egy óra múlva már puhább és fényesebb. 2 flakonnal használtam el belőle, de azóta nem vettem újra, mert vagy nem találtam a boltban (mintha a csomagolása is időközben megváltozott volna, ez is elbizonytalanított) valamint határozottan emlékszem, hogy az ára anno 4 és 500 között volt és most 900 körül van, ha jól láttam, emiatt sem esett erre a választás...

2021.05.09. 16:47

A durván tönkrevágott évekig szőkített hajamat semmi az ég világon nem tudta puhán tartani,aztán megelégeltem,hogy több ezreket költök hajápolókra és semmi nem segít(az egészségügyi vágáson kívűl is) így gondoltam ezen az alapon,hogy ha már a drága sem segít akkor jó az olcsó is. Nos,kijelenthetem,hogy megint csak igaz az,hogy amikor már feladtad,akkor találod meg azt amit keresel és akkor jött ő. A jelenlegi nagy Ő! Nem nehezíti el a hajamat,puhan tartja,barmennyit kenhetek a hajamra beissza és pár óra múlva tökéletesen egészséges kinézetű és puhi lesz tőle a hajam! Remélem ez így is marad,szóval újravevős a samponjával,balzsamjával együtt.💝