Szappanok

miraclum

64 g

Kiszerelés: 64 g

2013.12.16. 11:29

Arcmosásra használom és nagyon szeretem, sok habja van és nem szárítja a bőrt. Megfelelően tisztít és isteni az illata! Egy kis korong nagyon sokáig elég. A vége felé kicsit zavaróak lehetnek a növénydarabkák, de én megszoktam/nem zavar.

2012.08.27. 14:03

Nem rossz szappan, főleg, hogy natúr, de nem győzött meg. Az illata kicsit mű, és a bőröm fürdés után "viaszos" érzésű lesz. Viszont nem szárít.

2012.07.31. 21:29

én a gyömbérest próbáltam és abszolut meg vagyok vele elégedve,krémesen habzik,visszafogott,de érezhető illat,lágy hidratálás,a bőröm szereti,én is ajánlom!

2012.05.08. 03:29

Úgy is kezdhetném,h.ez a szappanok királya!Rengeteg szappant kipróbáltunk amióta a tusfürdőket mellőztük a fürdőszobából.Összetevők alapján ennél jobbat még nem találtam.A legmeggyőzőbb bizonyíték erre az,h.van egy beagle kutyusunk,aki jóformán mindent ellop,és megkóstol.Ott voltak a natúrabbnál natúrabb szappanok,de ő ezt fogyasztotta el,elég nagy mennyiségben(jóformán megette a felét,mert kint felejtettem:)úgyhogy natúrnak natúr,az tuti:):)amúgy nagyon jól tisztít,nem szárít,pedig az arcomra is használom,az illata visszafogott,de nagyon kellemes,egy csomó félét próbáltunk már.Bátran ajánlom bárkinek,még a szappannal szemben szkeptikusoknak is!