Sminkek szemre

Beauty Bay New Mood Palette

Hozzáadva 2022.09.26.by

yokkoa

20 x 1,4 g

Húsz különböző árnyalatot tartalmazó szemhéjfestékpaletta. 2 duokróm, 5 csillámló és 13 matt színnel.

€17-tól

2023.03.11. 17:42

IMÁDOM!! Minden nap használom, én nem ijedek meg a színesebb sminkektől, így teljesen ki tudom használni. A krémes csillámok nagyon szépen mutatnak a szemen, azonban akinek rejtett szemhéja van, vagy olajos mindenképpen ajánlom egy jól működő glitter primert alá. Először egyébként nem tetszett, mert nem tudtam kiigazodni a színválogatáson, viszont videókban(és élőben) sokkal szebbnek mutat mint a képeken. A matt színek könnyedén eldolgozhatóak, hozza az elvárt beautybay minőséget.

2023.03.07. 21:01

Zseniális ez a paletta, egyszerűen imádom. High end minőség, abszolút megfizethető áron (különösen ha kifigyelsz egy akciót). Limitált elvileg, de szerintem még egy jó darabig a kínálat részét képezi majd, nagyon népszerű. A colour story kicsit káoszosnak tűnhet, de úgy van felosztva, hogy érdmes négyesével, vagy hatosával venni a színeket, mintha sok-sok különálló kisebb palettát kapnánk. De bizonyos esetekben még a sorok vagy oszlopok is működhetnek együtt. Kiváló kezdő palettának, mert nagyon könnyen eldolgozhatóak a színek, emelett a kreációk száma szinte végtelen, és tényleg abszolút kihozható belőle úgy a hétköznapi visszafogott look, mint a vagány bulismink. Engem Makemeupmissa győzött meg, gyönyörű, elképesztő sminket kihozott belőle. Ha már valami rosszat is kéne róla mondani, hogy kicsit kiegyensúlyozottabb legyen a véleményem, hát a matt zöldet nagyon rondának tartom, nem fogom használni xD Illetve van 2 csillámos topper, egy fehérnek tűnő, igazából türkizes csillámokkal, és egy rózsaszín ugyanebből: ezeket nem szeretem, nem színeim, és kissé potyogósnak találom őket, mindenhol is csillám lesz, amikor használom. De a többi kiváló.

2022.12.07. 06:57

Többedmagával rendeltem meg a Beauty Bay oldaláról, mert tudtam, hogy nagyon jó minőségű saját márkás palettái vannak, és nem csalódtam...azt kell mondjam, nagyon különleges árnyalatok párosulnak, nagyon jó minőséggel <3 A közepén lévő kék, igazából egy elképesztő fényű liláskék, és egyszerűen gyönyörűséges. De a többi árnyalat is, azon kívül, hogy jól működik, igazán különleges összeállítás. Limitált kiadás, szóval hogyha szemeztél vele, most hatalmas kedvezménnyel kapható az oldalon (így valószínűleg hamarosan kifut), most csapj le rá :)