Hajformázók

3.9
Hozzáadva 2013.02.07.by

Lillus

2014.07.31. 06:20

Kipróbáltam, de nem vált be, maradok a Wella-nál. Ragacsos lesz tőle a hajam, kifésüléskor darabokban hullik belőle és nincs természetes tartása sem azáltal, hozzáérni nem lehet, mert mintha ecsetszőrt tapogatnál, olyan érzete lesz a hajnak.

2014.07.03. 09:09

Nekem a kék van meg. Sürgősen kellett keresnem egyet és megvettem a legolcsóbbat a boltban, hátha beválik. És bevált. Kellemes az illata, jól tart, nem kócol, nem keményszik meg és kifésülve olyan a haj, mint használat előtt. Nekem abszolút nyertes.

Utoljára szerkesztve: 2014.06.07. 20:15 - 2014.05.22. 08:57

Tesztelés alatt van, a lilát vettem meg de egyelőre nem igazán nyerte el a tetszésem. Valamiért nagyon hamar zsírosítja a hajam, még a frissen mosottat is, ráfújom és úgy néz ki, mintha 3 napja nem mostam volna meg. Épp ezért nem szívesen használom.Még adok neki esélyt, de egyelőre nem kedvencem. Update: Az esélyt megkapta, de azzal együtt kb 0-t adnék neki szívem szerint. Fura ragacsos lesz tőle a hajam közben pedig nagyon durva tapintású és persze az elmaradhatatlan zsíros érzés. Rosszul tettem, hogy taft minőséget vártam, de nagyot kellett csalódnom. Újra többé nem venném, hiába csak 400 Ft volt.

2014.05.13. 20:03

Szeretem, jól fog, és az illata is jó.

2013.11.06. 14:16

Én is a kéket vettem, és meg vagyok vele elégedve. Az előttem szólókkal egyetértek.

2013.04.27. 12:57

Kellemesen csalódtam, mert ezt a márkát nagyon nem szeretem, de nem volt más, úgyhogy gyorsan ezt tudtam csak venni, de azóta is csak ezt használom. Nagyon jó tartást ad a hajnak, egész nap, az illata kellemes, nem ragacsos. (én a szőke hajra valót használtam) :)