Belico

Ár:   4600 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   kozmetika   Bőrprobléma:   Vízhiány

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Ágnes, Módosítva: 2012. december 4.

Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   kozmetika
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrprobléma:   Vízhiány

Hialuronsavban, ureában és panthenolban gazdag, lágy arctonik. Gazdaságosabbá teszi a többi termék használatát (liposzóma, arckrém, ampulla). Gyors hidratálás, tökéletes felfrissülés és puha arcbőr.

Tiria

adriana2541

2021. február 19.

Érthetetlen, de nekem ekcémás bőrtüneteken okozott, pedig nem kifejezetten érzékeny a bőröm. Kétszer futottam neki a használatának, hogy megbizonyosodjak, hogy ez a termék csinálja-e, de sajnos igen. Nem jövök rá, melyik összetevő okozhatta. A szalicilsavra allergiás vagyok, egy BHA tartalmú hámlasztóval volt hasonló élményem, de ebben nincs. Másik lotion-re váltottam, amiben a hatóanyagok szintén a hialuronsav, urea, panthenol, de az nem okott problémát.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. február 19.

nettikiss

2020. augusztus 31.

A legjobb dolog, ami történt a bőrömmel, hogy megismerkedtem a Belico termékekkel. Ez a tonik az egyik kedvencem, minimális mennyiség elég és szuperül hidratál, az arcbőröm egységes és azóta alapozót sem kell használnom :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. augusztus 31.

Catlover

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2019. május 5.

Imádom! Szórófejjel rendeltem a kozmetikusomtól és így permetként tudom használni. Nyáron a hűtőben tartom, nagyon jólesik a hűs permetezés. Olyankor amúgy is jobban kell hidratálni, ez egy gyors megoldás, ha szomjazik a bőröm. Nagyon jól hidratál, nem egy átlagos tonik. Gazdasàgos, megéri az árát. 2 éve csak ezt használom tonikként.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2019. május 5.

Telihold

Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: >54
2018. január 14.

Sajnos nekem ragacsos érzet maradt utána. Nem vettem újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2018. január 14.

Sajnos nekem ragacsos érzet maradt utána. Nem vettem újra.

bodor.bebi

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. december 14.

Àr érték arànybsn nagyon jo,régota hasznälom,nem szàritja a bört,nem csip.Àjànlom!!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. december 14.

malnaszorp95

2016. szeptember 12.

Nagyon szeretem ezt a terméket. Minden arclemosás után használom, ha kimarad utána az arckrémezés sem feszül a bőröm. Igaz nem kifejezetten arra való, de a sminket is könnyen eltávolítja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. szeptember 12.

ST

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. január 16.

Tényleg hidratál: ha éppen nem kenek utána semmit az arcomra, akkor sem húzódik, pedig a felső rétege extra száraz! Ezen kívül szépen leszedi a sminkmaradványokat, nem irritál, és nekem nem is ragad utána. Egyszóval mindent tud, amit általában elvárok egy toniktól, ráadásul minden-mentes, számomra tökéletes! Nyáron majd talán kipróbálom a II-est, de addig marad ez.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. január 16.

wadeper

2015. május 23.

Jól hidratált, de egy kicsit ragacsos maradt az arcom mindig utána, valahogy a fele után kiszerettem belőle és találtam jobbat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. május 23.

Nonoo

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2015. március 3.

Az én bőrproblémámra sajnos nem volt jó. Hiába bio, mindig kipirosodott az arcom utána. Nem is tudtam elhasználni, ami az ára miatt elég nagy csalódás volt. 2 csillagnál többet én nem tudok adni rá.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. március 3.

Frillies

2014. október 12.

Szintén végig nem gondolt eladást köbetően, azonnal újravásárolt termék.
Nagyon jól hidratál és könnyebben tudom eldolgozni a hidratálókrémet. Nekem azt javasolta a kozmetikusom, h ne vattával vigyem fel az arcra, hanem csak a kezemmel finoman paskolgassam bele a bőrbe. Az első percekben ragacsosnak éreztem, de nagyon gyorsan felszívódik és tényleg puhább lesz a bőr.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 12.

Szintén végig nem gondolt eladást köbetően, azonnal újravásárolt termék.

Hidratálók: Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sorbitol, Sodium Hyaluronate, Urea
Vitaminok: Panthenol

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Emulzióstabilizátorként, oldószerként, bőrjavító anyagként és és széles spektrumú antimikrobiális szerként használt multifunkcionális, selymes érzetű glikolféle. Hidratáló hatása van a bőrre.

Sorbitol h 1 1

Az élelmiszeriparban cukorpótlóként használt (édes ízű) anyag. A kozmetikumokban vízmegkötő és sűrítő anyagként használatos.

hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Természetes módon a vizeletben található, de a kometikumokban mesterségesen előállított ureat használnak. Kis mennyiségben hidratáló, vízmegkötő anyag, nagyobb mennyiségben azonban gyulladást okozhat.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.