Bellapierre Kabuki Ecset
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: miraclum, Módosítva: 2013. július 10.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
A Taklon szálakkal készült ecset mérete és alakja teszi ezt a szuper lágy kabuki ecset alkalmassá az ásványi sminktermékek felviteléhez, és tökéletes a természetes hatású és teljes fedés eléréséhez.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Van belőle kettő, mindennap használom. Jó minőségű és kitűnő púderekre.

Van belőle kettő, mindennap használom. Jó minőségű és kitűnő púderekre.

Puha, tényleg nagyon puha, de pocsék. Ragasztós egy kis helyen a szőr, a másik oldalt meg a szőr egy csomóban hosszabb. Nem vártam tőle sokat, kezdő készletet vettem, hogy lássam mit tud a márka, hát ecsetet gyártani azt nem. A ragacs kijött, de a tinccsel nem tudok mit csinálni. A használatban annyira nem zavaró, de akkor is bosszant. Majd utazáshoz jó lesz mert pici és könnyű (amit a RT összecsukható ecsetei nem mondhatnak el magukról)
Nem pontozom nullára, mert lehet, hogy csak én fogtam ki a rosszat :(

Nem pontozom nullára, mert lehet, hogy csak én fogtam ki a rosszat :(