Benefit Realness of Concealness Korrektor és Highlighter Készlet
Ár: | 5000 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld (Sephora), online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2011. augusztus 30.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | külföld (Sephora), online | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
A mini készlet tartalma:
- benefit ooh la lift - szekörnyékápoló a karikás szemek ellen
benefit lip plump - primer a szájra, melyet a rúzs előtt kell használni
benefit high beam - folyékony highlighter az arccsont kiemelésére
benefit lemon aid - szemhéjalapozó
benefit boi-ing - professzionális erősségű korrektor
Még tavaly ajándékoztam meg magamat vele születésnapomra. Nem egy olcsó szett, de minden van benne amire szükségem lehet. Sajnos a korrektor nekem túlságosan is olajosnak hatott, de egy kevés púderrel minden korrigálható. Kompakt, korrekt és tökéleteshez közelítő szett.

Már régóta nézegettem, mert ez tűnt a legjobban kihasználható szettnek. Végül Apolka lepett meg vele, és azóta is össze vagyok vele nőve :) A kedvencem benne az ajakprimer és a High Beam. Az Ooh La Lift-et vizsgaidőszakra spórolom, róla sajnos nem tudok még nyilatkozni :) A Bo-ing nekem sajnos túl sötét, ezért kell rá kenni egy másik, világosabb korrektort, így viszont nagyon jó a végeredmény. A Lemon Aid is nagyon szuper, mivel azon túl, hogy szépen megtartja a festéket, a szemen levő barnásabb színeződéseket is alaposan letakarja. A Lip Plump a rúzst is tartósabbá teszi, és a szájfényt is! Az utóbbin azért eléggé meglepődtem... :)