Egyéb kozmetikumok

Bentley Organic Organikus Babaolaj

4.7
Hozzáadva 2015.06.18.by

Naurel

A Bentley Organic készítménye organikus napraforgó-, olíva- és jojobaolajjal táplálja a babák bőrét, melyhez a kamilla, levendula és geránium kényezetése párosul. Kellemes illatát a grapefruit-, narancs- és citromolaj biztosítja.

Mentes a káros adalékanyagoktól. A Soil Association minősítésével rendelkezik.

2017.04.07. 09:37

Babám bőrét nem tartotta rendben. Neki a száraz területeit nem kezelte. Nálam mondhatni bevált, de még tesztelés alatt áll.

2016.08.10. 09:07

Az egyik kedvencem! Szépen beszívódik, tetszik, hogy nem ragad. Minden nap alaposan átmasszírozom a kisfiam testét, amit egyszerűen imád. Próbáltam más márkák olajait is, de ez vált be legjobban. Kellemes az illata és csupa hasznos összetevőt tartalmaz. :)

2015.12.09. 10:15

Ajándékba kaptuk ezt a babaolajat a barátnőmtől és hatalmas várakozások közepette próbáltam ki. Nagyon tetszett, hogy természetes összetevőkkel készült, mert mindig félek, hogy milyen kemikáliák jutnak a kisfiam bőrébe. Az illata nagyon megnyerő, mert nem erőteljes, ugyanakkor nem is olyan, mint egy gyógyszertári készítmény. Az állaga pont ideális, könnyen beszívódik a bőrbe és nagyon puhává varázsolja azt. Nem csalódtam, nagyon szeretjük!