Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Luna1024
Parfümmentes arctisztító folyadék, mely egy lépésben teljesíti a sminklemosást és az arctisztítás azt követő lépését. Magas (70%) teafa-tartalmával segít megtisztítani a pórusokat a szennyeződésektől, valamint antibakteriális hatása révén szabályozza a faggyútermelést és visszaszorítja a pattanásokat.
A termék pH-értéke: ~6
2020.12.06. 11:50
Kicsiben vettem itt a zsibin, mert a zsíros t-vonalam most télire se nagyon hagyta abba az olajtermelést, gondoltam ezzel tisztítom, ha netán smink kerülne rá. Arra is szántam, hogy smink nélkül is áttörlöm majd vele a kifényesedő homlokomat nap közben, de erre valahogy nem vált be. Érdekes, hogy a festéket csodásan leszedi, de ha a csupasz fényes bőr törlöm át, akkor nem birkózik meg azzal az olajos réteggel. Használtam ABH Dipbrow pomade leszedésére is, azt meg tudjuk milyen ragaszkodó, és hamarabb leszedte, mint a Bioderma híres micivize, pedig azt nálam csak az arctiszító olajok überelik. Szememre nem mertem használni. Szóval ez a kicsi elég volt, lemosóként maradok a Biodermánál, amit nap közbeni tisztításra is bevethetek.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.11. 14:42 - 2020.07.29. 12:14
Én is mintával kezdtem, de annyira bevált, hogy megrendeltem teljes kiszerelésben is. Imádom. Valóban hidratál, és nagyon frissítő érzés a használata. Ahogy a lenti értékelésben is szerepel, tényleg minimális a teafa illat, ilyen mértékben én kimondottan szeretem.Nem használom napi szinten, csak amikor érzem, hogy a bőröm egy kis nyugtatást, fertőtlenítést igényel, akkor törlöm át vele az arcom, illetve az alkalomadtán megjelenő pattanásokat szoktam 10-15 percig a termékkel átitatott vattapamaccsal borogatni. A borogatás végére a gyulladást szépen lehúzza, a pattanás másnapra gyakorlatilag el is tűnik. Amióta rendberaktam a bőröm védekezőképességét, azóta akném egyáltalán nincs, ezért azt nem tudom még értékelni, hogy aknéra milyen hatása van az arctisztítónak, de ha megjelenik egy, majd jövök updatelni. Addig ez 5 csillag.Egyetlen dolgot nem szeretek benne, hogy elég pici a kiszerelés. Én arcisztító vizeknél és tonikoknál a 300+ ml-et részesítem előnyben, a kisebb kiszereléseket amikor felbontom, már rendelem is az utánpótlást, hogy Dél-Koreából ideérjen mire a bontott elfogy (főleg manapság ugye....). Ez olyan macera. Akne-update: jelentem sajnos jött egy akne, ráadásul a szemem alatt, így nem csak az akne volt pufi, de a szemem alatt a bőr is jól feldagadt. Kész szerencse volt a home office, mert úgy néztem ki mint akinek bepancsoltak egyet :) Na, de hogy a terméket istenítsem tovább: jól beborogattam ezzel a csodával úgy egy fél órára, másnap sokkal kisebb volt a duzzanat is és az akne is. Aznap is kapott egy alapos borogatást és harmadnapra 100%-ig lelappadt, smink nélkül sem lehetett észrevenni semmit. Kézzel még picit éreztem a bőröm alatt a kis dögöt, de látni talán csak nagyítóval lehetett már. +1 csillag
2019.02.11. 14:42
Kaptam belőle két mintát,az egyik ami miatt fontosnak tartom leírni aki szemez vele,hogy minimális teafa illata van,ahoz képest hogy sok benne a teafa ,és semmilyen szárító hatása nincs tényleg ahogy írják,kifejezetten kellemes és hidratált érzést nyújt !Én igaz nem a célcsoport vagyok de szivesen használnám alkalom adtán mert meglepően szimpatikus és külföldről sok jót hallottam róla szintén!!