Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
viragi
Nagy tisztaságú C-vitamint tartalmaz 20%-os koncentrációban, egy levegőmentes tartályban, amely ezáltal késlelteti a termék oxidációját, és 6 hónapig használható a felbontás után. Érzékeny bőrtípusra lett kifejlesztve. Nem tartalmaz vizet vagy alkoholt, viszont tartalmaz adenozint, E-vitamint, ferulasavat.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.28. 09:20 - 2025.01.24. 11:59
Már a második tégellyel fogyasztom és nagyon bejött! A krém maga kinyomáskor fehér és nem is lesz sárga tőle a bőröd és a ruhát sem fogja be, de ha rákenem a számra teljesen savanyú, c vitamin íze van:-) Én heti kétszer, nappalra használom, nem teszem hűtőbe. Vizes alapon szívódik be, én úgy szoktam, hogy tonert fújok az arcomra és egyből kenem is rá. Nem irritál, volt hogy volt pár fekete mitesszerem az orromon, de ez se sok ill. sokszor, így nekem mindenképpen újravevős, mert eddig nem találtam nála jobbat.