Fog- és szájápolók

Bilka Homeopátiás Fogkrém

4.2
Hozzáadva 2014.02.26.by

genetrix

Fluorid és mentol nélkül, kellemes ízű természetes összetevőkből álló fogkrém. 2 éves kortól ajánlott, kimondottan jó homeopátiás kezelések alatt. 13 % xilitet tartalmaz, ami csökkenti a fogszuvasodást kialakulását. Színezék és tartósítószermentes.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.28. 20:04 - 2019.01.11. 19:48

Csak 1x használtam,de az íze nagyon bejön! Cuki a csomagolása is. Azért vettem, mert a mostani fogkrémemtől elkezdett fájni a fogam, hátha ettől nem fog. Meg előlegezek egy 4est. Up: végül nem a fogkrémől fájdult meg a fogam, de biztos közrejátszott.. azóta is használom ezt, nagyon finom íze van, viszont ha az ember hagymát,vagy egyebet evett, ne ezt válassza. Habzást se várjon el, se friss leheletet. Nekem 5csillag

2018.04.04. 09:05

Nagy lelkesen vettem kislányomnak, miután beijedtem a fluorid káros hatásától, eleinte jó volt, nem volt vele gond, teszi a dolgát, mint minden fogkrém. Egy idő után viszont nagyon büdi lett a 4 éves kislányom szája, fura szaga lett, és egyre erősebben lehetett érezni, már kellemetlen volt. Megmértük a vércukrát is, hátha az okozza, habár eddig nem tudtunk róla, hogy lenne cukor probléma, de mivel kicsit acetonosnak tűnt, megnéztük, de tökéletes lett az eredménye....aztán egyik este elkezdtem gyanakodni a fogkrémre, miután mostam a fogát, és beugrott a szagáról az ismerős szájszag. A fogkrém szagára hasonlított a legjobban szerintem. Pár napja már sima, de kissé mentolos fogkrémmel mosom a fogát, és a szájszag teljesen elmúlt. Szóval szerintem ettől volt. Még tesztelem a dolgot, de már egy hét eltelt, és még mindig fini a lehelete a lányomnak, egész napi ovi után is.

2017.12.18. 15:36

Családilag nagyon szeretjük ezt a fogkrémet.

2017.10.08. 16:59

Nagyon bevált, a gyermekem kedvenc fogkréme, olyannyira, hogy le kellett szoktatnom arról, hogy ne nyelje le :(. A fogai gyönyörű fehérek tőle.

Utoljára szerkesztve: 2015.08.06. 11:40 - 2015.08.06. 11:38

Miután a Gabi epres gyerekfogrémet undorral köpte ki kislányom, ezzel próbálkoztam és azóta csak ezt veszem. Nem tudom milyen az íze, mert én nem mostam vele fogat, de az illata nagyon kellemes és természetes grapefruit, és a kislányom nagyon szeret vele fogat mosni - ez kész áldás.