Bio Fresh

Ár:   1000 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Száraz, Normál
Lelőhely:   online, patika, biobolt   Bőrprobléma:   Túlérzékenység

A krémet és az összetevőket feltöltötte: turbolya, Módosítva: 2013. január 11.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online, patika, biobolt
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Száraz, Normál
Bőrprobléma:   Túlérzékenység

Érzékeny és száraz bőr lemosására is javasolt alkoholmentes készítmény természetes rózsavízzel. Hideratálja, frissíti, illatosítja és gyengéden tonizálja a bőrt.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Qassam

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2018. december 30.

Száraz és érzékeny is az arcbőröm, ezért nehezen találok megfelelő arcápolót. Teszi a dolgát ahogy a leírásban van. Előtte a dm- ben kapható Alverde pumpás rózsavizet használtam, csak az elfogyott és már nem elérhető 😥 A kettő között különbséget nem tapasztalok. Mind a kettő Bio és parabèn mentes 😍 Imádom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2018. december 30.

Kendralinx

2016. március 11.

Szúrós szagú büdös csalódtam, a krémjük nagyon jó de ez... alig érezni a rózsát
a páromnak tetszett

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. március 11.

Szúrós szagú büdös csalódtam, a krémjük nagyon jó de ez... alig érezni a rózsát
a páromnak tetszett

angelcare

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2016. január 11.

Nagyon büdös! Nem is értem meg miért nem a szokásos natúr rózsavizet vettem.....Elhasználom fuldokolva de visszatérek a jól bevált rózsavizemre.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. január 11.

mrs.imperator

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2013. október 24.

Nekem Bulgáriából van rózsavizem amit sokáig arclemosóként és sminkeltávolításra használtam, meg rózsás arctisztító tej is, szintén szemfesték lemosásra. Natúr termékek értékes rózsakivonattal, az illata elég erős, de minden bulgáriai rózsakivonatos-olajos terméknek ilyen az illata :)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. október 24.

ashley216

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. június 25.

Azért mertem megvásárolni mert természetes anyagokból készült amit nagy előnyben részesítek.A csomagolása szerintem szép a rózsával a színe is tetszett.Az ára olcsó volt (1100 Ft körül).Maga a termék:Valóban elég erős illata van,olyan mint valami maró szúrós víz.A hatása elég érdekes mert inkább zsíros és érzékeny bőröm van.Nem lettem tőle foltos vagy kiütéses,viszont amikor felkentem csípett és minta húzta volna a bőrömet.A szaga felkenve is érződik sajnos:( DE frissíti a bőrödet szóval nem lesz reggel álmos buci fejed tőle:D Összességében: gyenge 5

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 25.

melange

2013. március 12.

A csomagolás (gagyisága) eléggé elbizonytalanított,ezért félve vettem meg.
Sajnos egyet kell értenem azzal, hogy szaga van. Mert nem,nem finom enyhe rózsa illata, hanem valami brutálisan erős (rózsa). Jó ideig tartott míg sikerült "megszoknom",vagyis próbálok nem tudomást venni róla.
És ennek ellenére is szeretem használni,ez nagy szó! Örülök,hogy megvettem.
Nagyon egyszerű, csak rózsavíz,nincs benne semmi plusz vacak.
Szerintem sminklemosásra alkalmatlan, maximum a legutolsó simításnál a "maradékra" jó. De én reggel szeretem használni, mikor nincs szüksége a bőrnek semmiféle extra beavatkozásra,basztatásra(bocs), csak egy kis frissítésre.
Nem irritál, határozottan jó a bőrömnek. Nem nagyon tudom definiálni, de az egyszerűség jó,az egyszerű rózsavíz pedig főleg.
Nagyon olcsó, 900-1000ft körüli az ára.
Az illat miatt kap levonást.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. március 12.

A csomagolás (gagyisága) eléggé elbizonytalanított,ezért félve vettem meg.
És ennek ellenére is szeretem használni,ez nagy szó! Örülök,hogy megvettem.
Nagyon egyszerű, csak rózsavíz,nincs benne semmi plusz vacak.
Nagyon olcsó, 900-1000ft körüli az ára.
Az illat miatt kap levonást.

turbolya

2013. január 5.

Mágnesként vonzanak a rózsás készítmények és hajlamos vagyok elfogult lenni velük szemben, de ezzel nem nagyon tudok dűlőre jutni. Bár alkohol nincs benne, szúrós-csípős az illata, csak e mögött fedezhető fel a rózsa, és felvitel után is kissé erőszakosnak érzem a viselkedését. Picit hűsít, így frissítő a hatása, kevésbé a tisztító jelleg dominál (de az ígéret is elsősorban erre vonatkozik). Összességében valahogy nincs bizalmam folyamatosan használni, így egy másik tonikkal felváltva alkalmazom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. január 5.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Illatanyagok: Citronellol, Geraniol

Damaszkuszi rózsavíz. A CosIng szerint kozmetikumokban illatanyagnak, bőrkondícionálónak és a bőrnyugtatónak használják, de ezen kívül a legtöbb forrás szerint tulajdonítanak neki még bőrfeszesítő, ránctalanító tonizáló hatást is.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.