Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

2.3
Hozzáadva 2018.11.18.by

sminktudatossag

60 g

A benne levő selyemgumó fehérje kivonat rengeteg nedvességet tartalmaz, ezáltal a száraz bőrnek természetes nedvességet és tápanyagokat biztosít, javítja a hidratáltságát, a tónusát, segít megszabadulni a száraz, durva bőrtől, és tartósan hibátlanul, hidratálant, energizáltan tartja a bőrt.

2019.03.28. 15:46

Szerencsére nagyon olcsón jutottam hozzá Ebay-ről. Amikor kibontottam az jutott eszembe,hogy ez meg mi??? Csiganyálban úsztatott hangyatojásoknak néz ki ez a krém. Szerencsére van hozzá spatula. Mikor felkenem nagyon fénylik,csillog az egész fejem. Később is ez a helyzet bár valamelyest azért beszívódik a krém de olyan mintha maradna egy filmréteg a bőrön és ez számomra nagyon zavaró. Pénzkidobás.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.11. 14:51 - 2019.01.04. 10:38

Ez egy nagyon érdekes krém. Nem is krém, hanem ilyen géles, esszenciás valami inkább. Teljesen átlátszó, vannak benne kis krémgyöngyök. Úgy használom, h. egy gyöngy+ami gél ráragad. Rétegzős rutinban én soknak érzem (ilyen még nem volt), ugyanis sok réteg felett nehezen szívódik be, de, ha csak tisztít+tonik+ez a krém, úgy hamar felszívódik és őszintén szólva elég is... Szóval ez a nem kísérletező kedvű lusták krémje :D Én még el tudom képzelni azt is, h. akik extrém időjárásnak, pl. erős szélnek vannak kitéve, jól járhatnak ezzel a krémmel, mert hagy egy védőréteget maga után. Aliexpressen BaLaLa eladótól kb. 6-7 dollár. Update: nekem csúnya, vizes, zsíros kis mitteszereket okozott. Nem veszem meg többé, max. dekoltázskrémnek jó.

Utoljára szerkesztve: 2016.07.03. 12:28 - 2016.04.12. 12:33

Vízhiányossá vált bőröm miatt vásároltam, kozmetikus javaslatára. Kellemes, nem tolakodó gyümölcsillatú, gél állagú, áttetsző színű készítmény (a fehér gömbök alakulnak géllé, nem tudtam kihalászni külön őket). Tisztítás és tonizálás után javasolt az arc és a nyak bőrébe masszírozni, amíg azt érezzük, hogy beszívódott. Valóban selymesebb tapintású lett a bőröm tőle, már nem feszül, nem húzódik pár használat után sem. Engem picit zavar a "gél érzet" a bőrömön, pár percig tart még krémezést követően. Abban sem vagyok biztos, hogy nincs pénztárca barátabb alternatíva ennél, ugyanilyen hatással, így négy pont. Spatula is jár hozzá.Utána néztem, ezt a krémet lehet kb. fele áron lehet rendelni (Ebay, Aliexpress, stb...).Másfél hét után : a fehér szín keveredik az áttetsző géllel...más látvány, hatás ugyanolyan jó.2016.06.:ket es fel honapig tartott a kremet elhasznalni, napi ketszeri bőséges felvitellel. Napozas-fokozottabb igénybevétel esetén is ugyanolyan hatékony.