Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
BiobazaOfficial
Gyengéd illatú dezodor az allergiára hajlamos bőrre. Gyengéd bőrápolás és védelem a kellemetlen szagoktól.
Ez az alumínium-, alkohol- és mesterséges illatanyag mentes, tengeri són, ásványokon valamint illóolajokon alapuló formula ápolja és védi a bőrt. A Biobaza dezodorok a tiszta természetes frissesség érzését nyújtják.
Parabéneket, alumínium klórhidrátot, alkoholt, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.
2021.03.06. 07:11
Nagyon rég óta kerestem alumínium és illatanyag mentes dezodort, végre megtaláltam a megfelelőt! :) Egyetlen dolgot tudok a rovására írni, mégpedig elég sokára szárad meg, de ezen kívül nekem tökéletes.
Utoljára szerkesztve: 2021.02.25. 12:58 - 2021.02.25. 12:16
Semmit nem ér. Se nem szagsemlegesít, se nem gátolja/mérsékeli az izzadást.
2020.10.30. 07:04
Szoptatás alatt használom, a babámat egyáltalán nem zavarja. A dezodoráló hatása azért nem a legjobb, - nyáron edzéshez nem ezt fogom használni - de úgy gondolom, így mindenmentesen nem is várható el tőle. Az összetevők miatt is 5 csillag. Nagyon szeretem, újravevős.
2018.06.02. 21:18
A legeslegjobb alumíniummentes dezodor. A barna Biobaza sem rossz, kifejezetten hatékony, de ennek nincs illata, pontosabban sokkal-sokkal szolidabb. Itthonra csak ezt használom, de kisebb kiruccanásokat is lazán bír. Csak a nagyon megterhelő vagy forró napokra használok alumíniumsósat, illetve akkor, ha egész nap emberek között rohangálok.
2017.12.08. 12:51
Imádom, nem tolakodó, nem keveredik a parfümmel, teljesen elégedett vagyok.
2017.08.21. 11:05
imádom! enyhe, kellemes az illata, jól dezodorál, nem hagy nyomot. egyetlen pici hátránya, hogy nehezebben szárad, de ez sem vészes :)