Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
akica
Az innovatív formula aktív faszénnel és a pacsuli, babér és menta csábító eszenciájával szó szerint felébreszti a testet és a lelket, valamint 24 órán keresztül kellemes illatot biztosít a bőrnek. A sűrű hab szénszemcsékkel mélyrehatóan tisztítja a bőrt a pattanásoktól, és a pacsuli misztikus illatával öleli körül. B5 provitaminnal gazdagítva ez a tusfürdő gél ideális a mindennapos hajápolásra is. 96%-ban természetes eredetű, parabén-, parfüm- és színezékmentes.
2016.12.27. 00:11
Szegfűszeges társával ellentétben szerintem ennek az illata már sokkal megosztóbb lesz, valószínűleg a pacsuli miatt, de nekem személy szerint tetszik. A menta frissítő hatása miatt inkább ilyen edzés utáni tusfürdőnek használom, vagy ha nagyon meleg van. Egy nagyon kicsit húzodik utána a bőröm, de nem minden alkalommal, ezért csak 4 pontot adok rá, illetve kevésbé habzik fel, mint a társa. De alapvetően egy elég jó termék, tudom ajánlani.