Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.2
Hozzáadva 2020.07.27.by

Lilko95

200 ml és 500 ml

Kimagaslóan nyugtató, hűsítő ápolás a nagyon száraz, irritált, atópiás bőr számára, innovatív textúrával. Tápláló és viszketéscsillapító bőrápoló termék, amely könnyed és friss, innovatív textúrájának köszönhetően lehetővé teszi az egyszerű felvételt és gyors beszívódást, különösen a meleg hőmérséklet (pl. nyáron) és/vagy magas páratartalom esetén (amikor egy gazdagabb állagú krém felvitele kevésbé kényelmes a nagyon száraz, atópiás bőr számára). A szabadalmaztatott Skin Barrier Therapy komplex segít megakadályozni a Staphylococcus aureus nevű baktérium megtelepedését és az allergének behatolását, amelyek jelentős mértékben felelősek a bőrirritációért és a szárazság súlyosbodásáért. Enoxolon összetevője a viszketest kiváltó tényezőket célozza meg, ezáltal megnyugtatva a bőrt. PP vitamin tartalma erősíti és helyreállítja a bőrfelszínt. Azonnal beszívódik, melynek köszönhetően a test ápoló használatát követően gyorsan fel tud öltözni.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.11.15. 14:12

Isotretinoin/A vitamin kúra során kerestem bőrgyógyász javaslatára egy univerzális test és arcápolót amely hidratál és olajmentes. Ez a testápoló teljes egészében megfelelt az elvárásaimnak: arcra és testre egyaránt hatékony hidratáló, nagy kiszerelésben, igazoltan kíméletes összetevőkkel. Az ára kicsit magasabb egy patikai testápolónál, érdemes a biodermás akciókat figyelni és kedvezményesen beszerezni. Szeretem, sokáig elég, valóban visszahidratálja a bőrt anélkül, hogy zsírosítaná, fullasztaná. Arcra kis mennyiség is elég, szuper glowy és üde bőrképet ad. Jár az 5*

2024.06.22. 20:05

Bőrgyógyász ajánlotta kamasz fiam kiszáradt, vízhiányos bőrére. Meg is vettem. tavaly nyáron rendszeresen használta, bár az "illatmentes illat" szerinte büdös, szerencsére hamar eltűnt. Cserébe gyorsan felszívódó gél-krém, ami még a nyári melegben sem zavaró, nagyon könnyű, szépen helyrehozta a bőrét. Mivel nem használta minden nap, csak heti egy-két alkalommal, így bőven maradt belőle. Kipróbáltam, nekem nagyon bevált, ez lett a nyári testápolónk.

2024.03.17. 15:26

Extrém száraz, ekcémás bőrre jó, viszont más bőrfelületre egyáltalán nem javaslom. Ahol csak kicsit száraz a bőr ott már nagyon kellemetlen ragadós réteget tud hagyni és sajnos nem csak néhány percig. Számomra nagyon rossz az ár-érték arány, nem veszem újra.

2023.12.10. 20:52

Extrém ekcémás bőrömet rendbe hozta pár hónap alatt, véletlenül vettem a gélt, de nem bánom, imádom, 3. flakont használom belőle. Csillagos 10 es !

2023.11.18. 21:42

Épp spórolásban voltam, ezért egészségpénztárra vásárolható terméket kerestem, így vásároltam meg. A takarítószerekkel tönkrevágott kezem egy éjszaka alatt rendbe teszi. Kentem már arcra is (normál bőrre), ott is teljesen jól működik.

2022.07.25. 10:04

Mintát kaptam belőle, éjszakára próbálok mindent, (aztán van, hogy reggel nem ismerek magamra....). Pillanat alatt beszívódott, nyomtalanul. Hidratált és teljesen matt bőrt hagyott maga után. Ha lenne belőle kisebb kiszerelés, megvenném télre sminkbázisnak, de ekkora vödörbe nem szeretnék beruházni.