Ezt a terméket már nem gyártják!

Baktövis Forte
Ár: | 6740 Ft | Kategória: | Szépségvitaminok | |||
Kiszerelés: | 70 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: bgabriella, Módosítva: 2020. február 13.
Kiszerelés: | 70 db | |
Lelőhely: | patikák, online | |
Kategória: | Szépségvitaminok | |
A baktövis aktív szerepet játszik a bőr természetes megújulásában, és segít fenntartani a rugalmasságát. A baktövis és a C-vitamin védi a sejteket az oxidatív károsodás ellen.
A termék nagy mennyiségben tartalmaz Baktövis kivonatot és C-vitamint, mely hatóanyagoknak számos jótékony hatása van a szervezet működésére. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
- a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához
- az erek normál állapotának, működésének fenntartásához
- a normál csontozat fenntartásához
- a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához
- a fogak normál állapotának fenntartásához
- a fogíny normál állapotának fenntartásához
- a baktövis elősegíti a szervezet fizikális és mentális egészségét,
- a baktövis és a C-vitamin védi a sejteket az oxidatív károsodás ellen
- a B6-vitamin támogatja az immunrendszer normál működését és a hormonális aktivitás szabályozását
Napi egy kapszulát szedek kb. egy hónapja. A bőröm szebbnek tűnik. Üdébbnek és fiatalosabbnak látom magam.
Nekem megérte az árát a 70 napi adag.
Talán két doboznyi után érdemes lesz frissíteni a véleményt.

Nekem megérte az árát a 70 napi adag.
Talán két doboznyi után érdemes lesz frissíteni a véleményt.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Az INCI a szabványosított kozmetikai összetevő lista rövidítése (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Ezzel az "álösszetevővel" jelezhető, ha egy terméknek nincsen INCI listája, például mert nem hagyományos kozmetikum, patikai termék, étrendkiegészítő, nem egyértelműen beazonosíthatóak nála a szabványos összetevőnevek vagy pedig egyáltalán nincsenek is összetevői.