Gyorgyi999
Megújult összetétel!
Alumínium sóktól mentes Alkoholmentes Hajtógázmentes Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató testpermet. A teafa, eukaliptusz, citromfű és a menta illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.
2024.06.20. 10:43
Tökéletes, gyönyörű összetételű deo, nekem ez a kedvencem nyáron is. Imádom a zsályát, így a deo illatát is, amit igazából a felfújáskor érezni. Nyáron újra kell fújni fél nap után, addig tökéletesen megvéd a szagoktól. Valóban bio, magyar termék, ami nekem szintén fontos volt a választáskor.
2022.04.14. 19:35
Jó az illata, szeretem a gyógynövényes illatot, viszont viszketek tőle, és hamar elmegy az illata. Nem ajánlom. Azért sem mert nagyon drága…
2019.04.30. 12:50
Sajnos a pumpájából inkább melle csöpögtetni lehet mint magadra fújni, én átöntöttem másik üvegbe. Szagok ellen nem véd sajnos, elég büdi tőle az ember elég rövid idő után, pedig én télen próbáltam ki.
2017.06.04. 17:35
Nagyon megtetszett az illata és mivel szépek az összetevői is, ezért megvásároltam. Drága és nekem nem igazán vált be. Csak hétvégén használom itthon, mert estig nem tart ki.
2016.11.26. 13:00
Eddig ez a legjobb natur deo, amit használtam, viszont stresszesebb helyzetekben kevés. Ilyenkor többször fújok magamra, de ìgy sem az igazi. Ha elfogy, újra fogom venni, de próbálkozni fogok mással is.
Utoljára szerkesztve: 2016.09.03. 17:53 - 2016.08.28. 04:38
Nekem nem ilyen a csomagolása, az enyém 50 ml-s. Az illatán nem lepődtem meg, ilyesmire számítottam a leírás alapján.Fura ez a deo. Néha a pólókon, blúzokon nap végén csak egy enyhe kis deo-illatot érzek. De van úgy, hogy folyamatosan érzek magamon egy kellemetlen, fanyar-édeskés szagot, ami nem izzadság, de azért emlékeztet rá. Néha pedig kifejezetten érzem az izzadság szagát is. Hát, nem szeretem. Elhasználom, de nem veszem meg újra.