Dezodorok
Lelőhely: Drogériák

Bionsen Deo Spray Extra Sensitive

Hozzáadva 2017.01.18.by

Dhewilgirl

Innovatív Bionsen Mineral+Nature komplex: az ásványok védelmező és izzadásgátló hatásúak, a kakukkfű és az izlandi moha kombinációja antibakteriális és dezodoráló hatású, míg az E-vitamin hidratálja és óvja a bőrt. Nem hagy foltot. 48 órás védelem. Parabén-mentes. Színezőanyag-mentes. Tartósítószer-mentes.

2018.01.14. 16:29

Erősen izzadok, a hagyományos dezodorok (nive, dove, stb...) nekem nem érnek semmit, gondoltam, kipróbálom ezt. Egy fokkal jobb, mint az előbb említettek, deee...nem bírom végig vele a napot úgy, hogy ne érezném, hogy leizzadtam... Az illata kellemes, tetszik, viszont az kevésbé, hogyha nem figyelek eléggé, az egész hónaljam fehér lesz. Nem rossz, de nem ájultam el tőle

2018.01.14. 13:21

Van benne aluminium, ugyhogy 1 pont. Sajna el van gépelve a fenti összetevő lista, így nem látszik pirossal

2017.11.07. 13:42

A tökéletes deo. De tényleg, nem izzadok tőle, nem fulladok meg, mikor kifújom és kellemes illata van. A ruháimon sem hagyott nyomot és ahhoz képest, hogy spray formátum, nem fogyott ki gyorsan. Persze mióta rátaláltam erre a deóra azóta sehol nem látom, pedig újravenném.

2017.03.22. 16:17

Nekem bevált, kifejezetten tetszik az illata, és nem izzadok mellette :)

2017.03.20. 18:14

Jóhiszeműen szerettem volna valamilyen "természetesebb" dezodort venni...hát, nem jött össze. A "nem hagy foltot" jelző egy vicc, fújás után fél perccel csomókban pereg le a hónaljamról, ráadásul fullasztóan púderes az illata. Nagyjából 1-2 órán át hat, utána ugyanúgy izzad és büdösöik az ember (pedig nem vagyok egy nehéz eset, sima Dove-val és Rexonával elvagyok egy napig, csak szerettem volna újítani). Egyetlen előnye van, nem csíp. Nincs szívem kidobni, ahhoz drága volt (egy sima dezodorhoz képest), hétvégente ha itthon maradok, akkor használom csak. Biztos, hogy nem fogom újravenni.