Hajápolók

Biotique Bhringraj Olaj

4.2
Hozzáadva 2013.05.27.by

diamia

Hajnövesztő terápiás olaj. Ez egy ősi recept, amely tartalmaz Bhringrajt, Indiai egrest és Centellát, amelyeket kókuszolajjal és kecsketejjel kevernek össze.

2019.06.03. 12:38

Az egyik nagy kedvencem volt egy időben, és most is újra fogom venni. Nagyon kellemes illatú olaj, és külön jó, hogy nem ez a tömör olaj, hanem könnyű vele dolgozni. Nekem rendszeres használat mellett 2-2,5 cm-t nőtt havonta. Nagyon szépen végig tudtam dokumentálni a hajas naplómban anno, hogy magamhoz képest nőtt a hajacskám, mint a gomba. Igazi csodaszernek tartom. Kár, hogy itthon nem lehet kapni. Én amazonról rendeltem régen, de most ebay-ról fogom.

Utoljára szerkesztve: 2015.05.17. 15:26 - 2015.05.17. 15:26

Neten rendeltem, 120ml 3500ft volt.És hát na, elájulva nem vagyok...sőt.Ennyi pénzért csinálhatott is volna valamit. Becsületesen használtam minden hajmosás előtt (hetente) a fejbőrömre, masszírozgattam, folpackoztam és mindent, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Hajam gyorsabban nem nőtt, se babahaj, sem dúsulás, sem kevésbé hullás. Igaz, én növesztés céljából vettem. Csak azért nem 1*, mert nagyjából természetes anyagokból áll.

Utoljára szerkesztve: 2014.03.04. 18:48 - 2014.02.23. 21:32

Ha valakit esetleg érdekel, szeretne venni, az írjon bátran:cucu.duncu@gmail.comUgyan kis időbe telt, mire rájöttem, de tényleg csodaszer! :)

Utoljára szerkesztve: 2013.09.14. 09:25 - 2013.09.13. 08:42

Sziasztok! Én is használtam és nekem is nagyon sokat segített ez az olaj. Az indiai nők haja nem hiába annyira szép, dús, egészséges és hosszú. A vaterán meg tudjátok vásárolni. Üdv

2013.05.19. 13:27

Remélem ez ugyanaz,mint a "Bio Bhringraj".Nekem az van,ugyanettől a gyártótól(némiképp más a címkéje).Egy flakonnal használtam el belőle(egy héten minimum 1 x).Amit szerettem volna,hogy a növendék hajak őrült rohamban sokasodjanak,ez nem történt meg és hennázásnál vagy hajmosásnál ugyanannyi hullik ki,mint eddig,viszont kifejezetten gyorsabban nőtt tőle a már meglévő hajam:egyik nap ránéztem,és nem értettem mikor nőtt ekkorát(egy hónap alatt többet a szokásosnál).Tehát mindenféleképpen van hajnövesztő hatása.