BoarLine Blush 536
Ár: | 1800 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2014. november 3.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Simogatóan nagyon puha púderező, arcpírező ecset. Jó a tartása, precíz szálvágású, kellően tömött, tartós ecset. Rendkívól jól kihasználható, kellemes tapintatú szintetikus ecset elsősorban porfestékek felhordásához. Matt elegáns fekete logozott nyelű.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
nagyon jó minőségű és az ára is megfelelő.

nagyon jó minőségű és az ára is megfelelő.

A legjobb ecset, amit eddig vettem, semmi pénzért nem adnám.

A legjobb ecset, amit eddig vettem, semmi pénzért nem adnám.

Kicsit több, mint egy éve használom. Ma is olyan, mint új korában, jól bírja a strapát. Hihetetlenül puha és rendkívül jó áron van. Ajánlom!

Most szereztem be ezt az ecsetet, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Tényleg puha, könnyű vele dolgozni, nem hullik a szőre, jó a tartása. Bőven megéri az árát.

Imádom. Nem vagyok valami nagy sminkelő, inkább csak tanulgatom. Valamikor régen még a gyerek előtt voltak nekem pár avonos ecsetem,meg dekor cuccaim, de azok elvették a kedvem a sminkeléstől.Sose néztem ki sehogyse. Ezzel az ecsettel olyan könnyű dolgozni, hogy még én is szép sminket csinálok. Benecos natúr kozmetikumokat használok mellé és a végeredmény mesés.

Tényleg isteni ez az ecset. Nem hittem volna, de valóban elbújhat a Real Techniques e mellett. Nagyon finom puha a szőre, egy szál sem hullott ki belőle.

Hihetetlenül puha, mikor megkaptam nem akartam elhinni, hogy 1800 Ft-ért, legalább olyan finom szálakból álló ecsetet kapok, mint amilyenek a Real Techniques darabjai. Pedig de! Hiába simogattam vagy fél órán keresztül mindkettőt, keresve, hogy ennél hol van a hiba, nem találtam semmit.
Púderezésre vettem, bár kicsit nagyobb fejűt vártam, de kipróbáltam és működik. Csak pár napja van a birtokomban, de oda meg vissza vagyok érte. Kellően tömött, nem állnak a szálai ezerfelé, jó megfogni, nem lötyög, a nyele talán pár centivel lehetne rövidebb, de ez már tényleg csak felesleges kötözködés. Mivel nem egy régi darab, így nem tudom, hogy hosszabb távon a mosást bírja-e majd, de nagyon remélem, hogy igen, mert nagyon jól működik, ennyi pénzért pedig egy ilyen minőségű darab ajándék.