Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Tytto
Valódi levendula virággal, tiszta levendula és geránium illóolajokkal és gazdagon tápláló kókusz vajjal. Klasszikus levendula illat rozmaringgal, eukaliptusszal, fenyővel és pézsmával.
2017.11.22. 10:36
Több bomb masszázsszeletet próbáltam már és eddig mindegyik nagyon bejött!!! :) Meleg bőrrel kell találkoznia a (nem hideg) masszázsszeletnek, így könnyebben kezd olvadozni :) Könnyen beszívódik, ami a masszázsolajokhoz képest hatalmas előny!!Imádom ezt a levendulás-gerániumos kis csodát! :)
2015.11.22. 11:20
A nagy kedvenc. :) Imádom az illatát. A bőr melegének hatására gyengéden olvad. Nagyon jól hidratál. Puha bőrt eredményez. Kiadós mennyiség, annak ellenére, hogy kicsinek tűnik. Romantikus estékhez is kiváló.
2015.11.19. 18:27
Kimondottan nem szeretem. Nekem sehogy sem akar olvadni, tapad a bőrömhöz, és néha már fáj, úgy dörzsöli. Próbáltam teljesen száraz bőrre és nedvesre is, de nem, nem megy.
2015.11.18. 21:27
Imádom az illatát és a használata is csodás. Masszázs után hamar beszívódik, nem kell szenvedni vele, mint az olajjal. Abszolút megéri :)
2014.07.31. 06:59
Aki kevésbé szereti a hagyományos testápoló tejeket, annak ez egy jó alternatíva. Nekem mindenképpen jól jött. Nagyon jó! :)Nagyon olvad, és finom az illata és amit a bőrrel tesz, az tényleg a bársonyosság: Kellemes, nem húzódó, finom illatú, puha bőr.Nem irritál, nem allergizál.Bátran ajánlom a masszázsvaj kedvelőinek...:)
2014.06.27. 20:55
A Bomb C. termékeiben eddig nem csalódtam. A levendulás volt a második testvajam tőlük, amit imádtam esténként használni, megkönnyítve az elalvást. Nehezebben kezd el olvadni, mint mondjuk a csokis-szíves verzió, de talán annyival sem zsírosabb. Kellemes, nem mű levendula illata van. Sokáig kitartott. Újravenném és újraveszem.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!