Lemosók, Tonikok

Hozzáadva 2023.06.27.by

deszt

• Fényvédő arcpermet, SPF50+, UVA és UVB elleni védelmet biztosít
  • Könnyed, gyorsan felszívódó formula
  • Smink alapként és smink fölé is használható
  • Akár 72 órán át hidratál
  • Illatanyag-, parabén-, szulfát- és állatkísérlet-mentes

2024.07.31. 10:00

Tesztelésre kaptam a terméket, amit ezúton is köszönök! Nem szeretem, ha ragadós, nehézkes valami ül a fejemen napközben. A strandon még oké, de hétköznap a városban annyira nem. Megörültem, hogy kiválasztottak mert nagyon kíváncsi voltam mit tud egy ilyen fújós cucc. A felvitele könnyű, csak kellemetlen. Egy pumpás verzió lehet kényelmesebb lenne mint a sminkfixálóknál pl. Felvitel után kicsit vártam hátha változik valamennyit de sajnos nem. Szomorúan tapasztaltam, hogy ez bizony fénylik-nem kicsit, nagyon!- és ráadásul az utolsó szőrszálat is kiemeli ami csak az arcomon létezik és ragad is. Brrr... Az előttem szólóhoz hasonlóan én is mást vártam, ha ennyi pénzt kellett volna kiadnom érte most rettenetesen dühös lennék magamra. 2 csillagot adok, mert védeni véd és nincs tolakodó illata, de számomra ebben több nincs.

2024.07.16. 13:50

Én is tesztelésre kaptam, nekem sajnos nem jött be annyira mint a többieknek. Ez egy nagyon olajos, fényes termék, alapvetően örültem hogy kipróbálhatom mert kerestem valamit amit sminkre fújhatok nap közben, de nem ő lesz a megmentőm. Meglepve olvasom hogy másoknak nem fényes és nem hagy réteget. Arcra fújva egy az egyben olyan mintha olajjal kentem volna be a bőröm, nem szárad meg, nem szívja be, engem anyukám régi napozóolajára emlékeztet. Testre is próbáltam, de az olajos réteg ott is maradt, sajnos nem jó érzés a bőrön, a hajam is összetapadt tőle ahol a bőrömhöz ér. Kár érte mert jó az ötlet, de én nem tudom elviselni magamon.

2024.07.12. 07:40

Smink fölött használva brutálisan csillogó lett a fejem, de aztán spf-es púderral még ráfixáltam és úgy oké volt. Egy hetes túrázós északi országos magas sugárzásnak kitevős elutazásra vettem, nagyon jól bevállt a fújós változat. Kicsit ragad, kicsit fenylik a sminken, de baromi jól működik. Mikor elfelejtettem újrafújni egy óra után is védett, nem égtem meg egyáltalán, pedig nagyon könnyen pirulok le, mivel extrém fehér a bőröm. Izlandon élek, itt nagyon széles a valasztek Bondi Sands termékekből, első sorban a praktikus spray kiszerelés fogott meg. Nem csalódtam. Csak azért 4 csillag, mert a csillogás nagyon para ha nem tudja az ember leitatni vagy púderrel kicsit lefedni. Egyébként szuper termék!

2024.06.28. 08:39

Tesztelésre kaptam a terméket, amit ezúton is köszönök. Ilyen fújós fényvédőm még nem volt, így nincs összehasonlítási alapom. Elég sok az alkohol benne, amit nem visel jól a bőröm, de ennél a terméknél nem okozott problémát. A kiszerelés kicsi, így egyrészt sokáig nem tart, másrészt viszont kisebb méretű táskában is elfér. Nem szoktam sminkelni, így nem próbáltam smink fölé, csak tiszta "minden mentes" arcra. Az nekem fura, hogy arcon fújom vele magam, féltem hogy csípni fogja a szemem. Ezért rögtön utána eldolgoztam a szemem mellől, ettől viszont mintha lepergett volna onnan a termék. Próbáltam dekoltázsra is, Itt is volt ez a lemorzsolódó érzés ha később valamiért azon a területen matattam a kezemmel. E miatt a 4 csillag. Leégni nem égtem le vele egyáltalán. Összességében praktikusnak tartom, csak nem biztos, hogy én vagyok a célközönség. Smink fölé, vagy gyors újrafújáshoz tudom inkább elképzelni. Mondjuk nyaralás közben az utcán, ahol nem praktikus elővenni egy tubus krémet és magamra kenegetni 30 fokban. Otthon, indulás előtt inkább a tubusos krémeket fogom továbbra is használni, de úgy gondolom túrázásokhoz, városnézésekhez épp jó lesz elhasználni.

2024.06.23. 22:23

Tesztelésre kaptam a terméket, amit nagyon köszönök!Igazi fényvédő-teszter vagyok, így nagy lelkesedéssel estem neki a tesztelésnek. A termék nagyon gyorsan, egyszerűen felvihető, smink alatt is tökéletesen működik, de strandoláskor a natúr arcbőrre fújva igazi Jolly-Joker. Az illata minimális, nem fénylik vagy zsírosodik tőle a bőr. Pattanásokat sem okoz. Egyetlen fura dolog amit talán megemlítenék: én a fényvédő krémek hidratáló tulajdonságát is nagyon szeretem, ami ebből a termékből (számomra) hiányzott. De ha egy picit még pluszban alá hidratálunk, ezzel sincs probléma.Szóval nekem nagyon bejött, de nem hiszem, hogy a jól bevált krémről erre váltanék. 😊

2024.06.22. 21:46

Tesztelésre kaptam a terméket, amit ezúton is köszönök.Mivel nagyon érzékeny a szemem nem mertem direktben az arcomra fújni. A kezembe fújtam és úgy vittem fel az arcomra. Könnyű viselet, nem hagy kellemetlen érzetetViszont van egy kis egészséges bőrfénye, ami idővel elillan.Nem ez lesz a kedvenc fényvédőm. Ellenben a férjem kifejezetten imádja, mivel csak fel kell fújni és nincs vele további macera.