Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szappanok
Lelőhely: Bio-barát bioboltok, online

Borza Gyógynövényes Szappan Teafa Olajjal

4.5
Hozzáadva 2019.06.18.by

M.Kira84

100 g

Az extra szűz olívaolaj az egyik legkiválóbb kozmetikum és a hajhagymákat is táplálja.

A csalánban rejlő hatóanyagok erősítik, fényessé teszik a megviselt hajat. Méltán lett az egyik legtöbbet használt természetes hajkondicionáló.

A kókuszolaj gombaellenes tulajdonsága miatt hatékonyan csökkenti a korpaképződést, táplálja a fejbőrt.

A szappanba ricinusolaj azért került, mert ez az olaj, úgy tisztítja a fejbőrt, hogy közben a legkevésbé szárít. A ricinusolaj természetes lágyító, hidratálja, táplálja a fejbőrt.

A körömvirágból készült főzet is került a szappanba, azon felül, hogy szép sárga színt adott a felső résznek, felelős a haj ragyogásáért és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

A zöld agyag méregtelenít, valamint ásványi anyagai erősítik a hajszálakat, mert táplálják is a fejbőrt.

Az illatról, kiváló minőségű teafa illóolaj gondoskodik. A teafa olaja az egyik leghatékonyabb korpa elleni szer. Ennek az ausztrál növénynek természetes antiszeptikus hatású az olaja, amit kiválóan megakadályozza a baktériumok és gombák szaporodását.

Samponszappan ajánlott:

• Korpás, viszkető, száraz, hámló fejbőr esetén
  • Ha érzékeny vagy a mesterséges illat, színező és egyéb adalék anyagokra.
  • Ha természetes tisztító megoldást keresel a hajad számára.
  • Hajat, valamint a fejbőrt alaposan, mégis kíméletesen tisztítja
  • Ez a sampon szappan kíméletesen távolítja el a fejbőrt eltömítő piszkot, csökkenti a korpát okozó baktériumok elszaporodását, helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát, regenerálja a hajhagymákat.

2021.05.26. 11:50

Törzsvásárló vagyok a Borzánál, egyszerűen imádom a szappanjaikat. Ez a kedvenc: az illata fantasztikus, tökéletesen tisztít, megfelelően habzik, és nem szárítja a bőrömet egyáltalán. Én fürdéshez szoktam használni, illetve kézmosáshoz. Néha arcra is, de oda azért csak ritkán, a mindennapos arctisztításra kímélőbb lemosót használok. A kézműves szappanokat mostanság aranyáron mérik, ugyanakkor a Borza egy üde kivétel: nagyon jó ár-érték arányban lehet beszerezni a szappanokat náluk, van akciós csomagajánlat mindig. Csak ajánlani tudom!

2020.11.22. 17:45

Korpás, viszkető száraz fejemre kerestem valamit ami még ha nem is tökéletes de segít. Két szappant használtam el. Mivel nem túl rendszeres most a hajmosási szokásom így nem is használ 100%osan ugyanúgy korpásodik bár kevésbé. Viszont akár egy használás után is kevésbé viszket és a fejbőröm is sokkal tisztább tőle. Rendszeres használattal lehet hogy a világomat is megváltaná :D 5 csillagot csak azért nem kapja mert szükséges valamilyen öblítés utána és hát nekem egyik se vált be így szükséges másfajta samponszappan használata is (ami nem igényel ilyet) .Összegzés: imádom az illatát, hatásos, és talán még a hajnövekedésben is segít egy picit. Viszont szükséges valamilyen alternatíva hajmosás lezárása végett (öblítés/másfajta szappan)

2019.07.18. 07:33

Eredetileg samponszappannak vásároltam, de sajnos nem vált be. Korpásodott tőle a fejbőröm, ecetes öblítés után is furcsa tapintású, ragacsos maradt a hajam. Kézmosáshoz használtuk el végül, de annak sem volt az igazi, nyúlós, ragadós állaga miatt néha mindenhová került, csak a kezünkre nem :D

2019.01.12. 13:55

Tusolásnál használjuk, hajmosásra nem. Nagyon frissítő, tiszta érzés, mégsem szárítja a bőrt.

2018.05.04. 20:02

Samponnak használom, néha arctisztításra, mert szeretem a teafaolajat. A hajmosásnál elengedhetetlen az almaecetes öblítés, ez nagyon fontos, és én utána még kondicionálót is használok, így a kényes, gyenge hajam mégis puha és szép lesz. Eddig is nagyon tetszettek a Borza termékek, biztos kipróbálok még többet.

2016.11.04. 21:23

Június óta használom, szóval megérett az értékelésre.HAJRA: elsősorban samponnak vettem, és elsőre furcsa volt, hogy csikorgósan tisztává varázsolta a hajam, de hozzászoktam. Általában 3 naponta kell hajat mosnom, ezzel ki lett tolva 4-re, és még akkor se igazán lapult zsírosan a fejemre a hajam, adott neki egy kis tartást. A korpásodást megszüntette. Ami kevésbé tetszett, hogy a majdnem derékig érő hajam közepe táján tincsekbe ragadt, fésülhettem akármennyit, rövid idő alatt összeállt, ettől igénytelennek tűnhetett. Valamint a fésűmön fura fehér cucc kezdett összegyűlni, hát erre gyanakszom, pedig rendesen kiöblítem minden alkalommal. Ma már csak második mosásra használom a samponszappant, először rendes samponnal tisztítok, és ügyelek, hogy csak a tövén habzzon.BŐRRE: az én problémás, gyulladt, pattanásos bőröm kifejezetten szereti. Néhol száraz is, úgyhogy sokszor bajban vagyok, milyen bőrtípusra valót használjak arcra. Ez abszolút nem szárított, de jól tisztít, használata után finoman húzódik a bőröm, de kellemesen puha az arcom. Testre is bevált, a vállamon lévő pattanásokat is levitte, meglepően selymes utána a bőröm.Nekem hosszútávon is bevált, merem ajánlani. Jótékony hatással van, bárhogy is használjuk, ráadásul természetesek az összetevői, és még sokáig elég is.