Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Nymeria
Természetes alapanyagokból készült ajakápoló
Ez az ajakápoló is kőolajszármazék mentes , csupán kiváló minőségű hidegen sajtolt vagy finomítatlan olajok és vajak kerültek bele. Jellemzői, hogy gyorsan beszívódik, könnyen kenhető, sokáig elég és isteni, de enyhe az illata. Az ajakápoló összetevőit úgy válogattam össze, hogy magas vitamintartalom, gyorsan beszívódó, értékes olajok és vajak egy természetes, hosszan tartó ápolást biztosítsanak ajkunknak. Illatát és ízét az étkezési minőségű kakaó és kókuszvajnak köszönheti.
2021.10.30. 13:47
aj imadom ezt a termeket! :-) Fel kell melegiteni es elkeverni, utana mar teljesen selymes lesz, elmulik a darabos allaga! En egy kiados influenzan is tul vagyok, az orromra is ezt kentem a sok fujas utan! Nagyon keves eleg belole, en fulpiszkaloval nyulok bele egyszer a krembe a higienia miatt es utana azt kenem fel az ajkamra. Nagyon szep fenyes lesz tole az ajak, szajfenynek is kivalo! Nem ragad, nem kelt filmes reteget mint sok mas ajakapolo. Kellemesek az osszetevok, magyar termek! Kell ennel tobb? Ar-minosegben verhetetlen szerintem mint a tobbi Borza termek! Kar, hogy csak weben aruljak!
2019.01.14. 11:54
Teljesen meg vagyok vele elégedve, jól hidratál, hatását hosszan érzem, az illata csekély, de kellemes. Szuper érzés, hogy olyan terméket kenek magamra, ami csak természetes összetevőket tartalmaz, ráadásul magyar fejlesztés. Egy apró kellemetlenség, hogy eleinte, illetve hidegben nehezen kenhető, így az utcán nem tudom használni, mert az egész meg van dermedve (most tél van és hideg).
Utoljára szerkesztve: 2018.06.08. 18:45 - 2018.03.21. 09:40
Én odavagyok érte! Annyira puhává teszi az ajkaimat, és nekem meglepően gyorsan beszívódik a sok tápláló olaj ellenére. Nálam az is sokat nyom a latba, hogy csak természetes alapanyagokat használnak, magyar kézműves termék, fém dobozban van (lehet így is kapni) és nem műanyagban, nincs benne pálmaolaj, szóval ez egy környezetbarát termék. Ja és ár-érték arányban verhetetlen! Újravevős!
2017.10.26. 07:22
Nagyon jó árban van, enyhe kellemes illatú, csupa természetes összetevőből áll, a csomagolása is tetszik, hogy fémtégelyes, mivel mostanában igyekszem kerülni a teljesen műanyag csomagolású termékeket (több-kevesebb sikerrel), illetve csavaros a kupakja, így a táskába téve nem fenyeget az a veszély, mint más fémtégelyes ajakápolónál, hogy nagy melegben megolvad, lejön a teteje és összeken mindent a táskámban... (jártam már így sajnos).Nekem napi többszöri használat kell ahhoz, hogy jól hidratáljon és ne száradjon ki újból a szám (ezért csak 4 csillagot adok), de még így is akkora mennyiség, hogy biztosan sokáig kitart majd.
Utoljára szerkesztve: 2017.11.07. 12:32 - 2017.10.18. 21:11
Ma kaptam meg, még tesztelés alatt, ha változik a véleményem, jövök updatelni, de jelenleg nagyon elégedett vagyok. Én ajakápoló függő vagyok, tulajdonképpen és ennek megfelelően borzasztó kényes is, de eddig ez az ajakápoló mindenben tetszik. Puhít, hidratál, selymesen tart, teltebbé varázsol, remek érzetű a bőrömön. Tehát a termék szuper. Ár érték arányban verhetetlen! A mennyiség még nekem is örök élet plusz 10 év lesz, egyedül a csomagolás módja nem a legideálisabb, de majd kiporciózom és áttöltöm üres csavarósokba, úgy legalább minden táskámból lehet belőle egy kicsi. ;)UPDATE: Nehéz szívvel, de levontam egy pontot. Nem a hatása miatt, hanem az állagáért. A kiszerelésen valahogy túl tettem magam, de sajnos a textúra nagyon nem homogén. Ezen a vízgőz fölött való felolvasztás segített, de kissé nehezményezem, hogy egy készterméken még dolgoznom kellett, noha sem időben, sem energiában nem tartott sokáig. Mindazonáltal ár/érték arányban annyira kiváló, hogy ha minden tégellyel el kell játszanom ezt, akkor is újraveszem. Ettől még marad a 4 csillag, hacsak ki nem sül a következő rendelésnél, hogy csak ez volt valamiért ilyen fura és amúgy nincs vele ilyen probléma.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.10. 13:20 - 2017.09.10. 13:18
Az eddigi legjobb ajakápolóm. Messze lekörözi a drágább márkákat. Reggel és este használom, tehát naponta kétszer. Kipróbálok másfélét is a kínálatukból,, de ezt mindenkinek csak ajánlani tudom! Maximálisan elégedett vagyok a termékkel minden szempontból, sokáig elég és kevés kell belle!