Testápolók

Borza Organikus Levendulás Sheavajhab

4.5
Hozzáadva 2019.03.19.by

austenland

"Finomítatlan, azaz hideg sajtolással készült shea vajból készült. Az eljárás rendkívüli előnye, hogy a shea vaj igen magas A-, E- és F-vitamin tartalmát képes megőrizni, továbbá nem tartalmazza a kémiai kivonáshoz alkalmazott vegyszerek maradékait. Az illatról a természetes levendula illóolaj gondoskodik. A levendula fertőtlenítő, antiallergén, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, valamit nyugtató tulajdonságai miatt került ebbe a habba."

2023.05.10. 17:16

Egyszerűen, imádom ezeket a bőrápoló termékeket 😊Ma kaptam ismét kézhez a csomagot,az összes Borza testápoló/ arc krémet megrendeltem. . nálam,ezek a termékek váltak be a legjobban, kivétel nélkül mind 😁 Ár - érték arány "is kiváló...

2022.12.01. 13:58

Nagyon jó kis testápoló. Anyukám ekcémára hajlamos bőrével is csodát művelt.

2022.09.29. 12:58

Imádom !!!! Nagyon finom illata van és kiadós. És nem utolsó sorban jó árban van.🙂

2021.05.26. 12:01

Az ekcémás bőrömre használtam. Egyedül rendbetenni nem tudta, de gyógyszertári krémekkel kombinálva nagyon sokat segített. Ha viszont csak extrán ki volt száradva a bőröm, mindig rendbe tudta hozni. Máshonnan sokkal drágábban lehet megrendelni az organikus sheavajhabot, úgyhogy én ajánlom a Borzát, mert mindig jó, ha van otthon egy kis sheavaj.

2020.06.11. 09:17

Büdös, mintha avas lenne. Írtam emailt a készítőnek, de nem válaszolt.

2019.09.20. 18:46

Nagyon jól hidratál, mivel ilyen szuper összetevői vannak, ajakápolásra is jó, de a sarkamra is használom esténként.