Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Egyéb kozmetikumok
Lelőhely: Bio-barát bioboltok, online

Borza Zöld Agyag

Hozzáadva 2017.04.28.by

Ency

Tökéletes kozmetikai alapanyag. Természetes, adalékmentes, zöld agyag, mely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben (szilícium, vas, magnézium, kalcium, kálium, nátrium, cink, szelén, kobalt). Tisztító, méregtelenítő, puhító, hámsejt eltávolító hatású. A 3-5 rétegű ásványi szerkezet minden más agyagnál erősebben vonzza magához a szennyeződéseket, így használata után a bőr megújul, puhává és simává válik. Használata ajánlott zsíros, pattanásos bőrre a rendkívül jótékony tisztító, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatása miatt.

Az agyag ismerete és felhasználása az ókorig nyúlik vissza. Alkotóelemei állandóak, azonban lelőhelyüktől függően némi eltérést mutatnak. Az agyag méregtelenítő, baktériumölő, sebösszehúzó és energiapótló hatása kiemelkedő. Az agyag úgy viselkedik, mint egy nedvszívó papír, ugyanis külsőleg használva a bőrön keresztül kivonja, majd elnyeli a káros anyagokat, és helyére az egészség megőrzéséhez és visszaszerzéséhez szükséges ásványi anyagokat, éltető elemeket juttat.

2016.06.23. 12:32

Arcpakolásnak vettem. Tényleg kicsit kipirul tőle az arc, de ez ilyen. :) Nekem elmúlt egy fél óra alatt.

Utoljára szerkesztve: 2015.08.04. 08:51 - 2015.08.04. 08:46

Nem is tudom, miért nem próbáltam ki eddig! Hónapok óta szemeztem vele, míg megrendeltem. Én nem pepecseltem a különböző olajokkal való kikeverésével, egyszerűen csak ásványvizet adtam hozzá. Persze hogy nem sikerült elsőre eltalálni az arányokat, így kicsit folyós is lett, és sok is. De! A hatása jó! Tiszta, friss lett a bőröm. És tényleg igaz, hogy egy picit piros lesz az ember lányának a bőre utána, de hát istenem! Legalább lett egy kis színem! Mondjuk olyan "magasvérnyomásos", de 2 nap alatt elmúlt. Legközelebb majd nem hagyom rajta max. 10 percet. Úgy is a 20. és a 30. perc között, ahogy az orromon száradt, kezdtem nehezen kapni levegőt, így mielőtt beállt volna a fulladásos halál, lemostam. Na, ez sem egyszerű, de a végeredmény...Ennyit megért.