BőszEcset Alapozó Ecset 6599
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: baobe, Módosítva: 2013. július 10.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Világos természetes szálak közé kevert hosszabb fehér műszál tökéletes anyag eloszlást biztosít, arcon dekoltázson egyaránt. Áttetsző antracit nyéllel készült.
- Ecsethossz: 20,5 cm
- Fej szélesség: 37 mm
- Szálhossz: 40 mm
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Puha tapintású, a fekete/barna résznél borz a vége, ha jól tudom műszálas! Nagyon tetszik, nem rég vettem és imádom! Méghozzá azért, mert: szépen lehet vele dolgozni, finoman, nem hullik( vagy csak nagyon kevés szál, de ez természetes az ecseteknél, ha most vetted és még nem használtad túl gyakran,( ki kell még mosnom mielőtt használom) illetve tartós, jó a nyele(az egész!!!) ja és nagyon jó árban van szerintem, a többihez képest, ami mondjuk kevésbé márkás ecset, vagy olyan ecset amivel nem lehet dolgozni! EGY ÁLOM!!!

Kellemes puha tapintású ecset, könnyen, szépen, egyenletesen felvihető vele bármilyen - lazább állagú - alapozó, folyékony vagy ásványi por. Mivel elég nagy a feje, ha valami masszívabb alapozót (kompakt, stift) szeretnénk vele felvinni, akkor azt szem környékére nehézkesebben tudjuk vele megtenni, ehhez kisebb fejű ecset praktikusabb.
Viszont pont a nagy fej miatt, púder felvitelére is tökéletes.

Viszont pont a nagy fej miatt, púder felvitelére is tökéletes.