Bőszecset Duo Fibre Alapozó Make Up Ecset 48
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: szisz5, Módosítva: 2013. június 21.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
A legkeresettebb alapozó ecset. A természetes szálak közé kevert hosszabb fehér műszál tökéletes anyageloszlást biztosít arcon, dekoltázson egyaránt. Lakkozott fekete nyéllel készült.
Ecsethossz: 20 cm
Fej átmérője: 20 mm
Szálhossz: 38 mm
Nem igazán hozta azt, amit vártam tőle. Szépen lehetne vele dolgozni, de sajnos hullatja a szőrét, és elég idegesítő, hogy alapozás után szedegessem a szőrt az arcomról. Próbáltam többször nekifutni vele az alapozásnak, mosva is volt már többször, de semmi nem változott.

Nagyon szeretem, gyönyörűen el lehet vele oszlatni az alapozót. Kb augusztusban vettem, azóta heti rendszerességgel használom, gyakran mosom, de soha nem hullott a szőre, semmi baja.

Nem profi az ecset, de nem is rossz. Gyakorolni egész jó. De közel nincs olyan profi, mint a Sigma ecsetem, sem tömörségben, sem minőségben.

Nekem nem jött be, ugyanis valószínűleg selejtet fogtam ki. Már az első alkalommal hullott a szőre, kimostam hátha így kijönnek a lazább szálak. Újra kipróbáltam, ugyanúgy hullott, de ráadásul nem csak a nagyobb szálak hanem aprók is, amik ottmaradtak az arcomon. Emiatt lassan tudtam vele dolgozni és nem is jött be annyira. Ennyi pénzért hatalmas csalódás volt. Amit kifogtam az egyet érdemelne, de nem akarom lehúzni, csak ezért kap egy négyest.
update: Valóban hibás volt, de időközben megoldódott a probléma. Szeretek vele dolgozni, gyorsan és könnyen fel tudom vinni az alapozómat vele. Elnézést hogy lehúztam, de már javítottam is, mert megérdemli az 5 csillagot:)

Nagyon szeretem, tökéletes alternatívája a drága MAC-es és Sigmás Duo Fibre ecseteknek. A minősége kifogástalan, könnyű használni, csak ajánlani tudom.