BőszEcset Satírecset 6251
Ár: | 2200 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: baobe, Módosítva: 2013. június 21.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Satírozó "ceruza" ecset, kerek átmérőjű, szálai kúpszerű formát alkotnak. Lakkozott fekete nyéllel készült, fehér erős tartású természetes szálból.
- Ecsethossz: 17,4 cm
- Fej átmérője: 6 mm
- Szálhossz: 8 mm
Világos színek felvitelére és satírozására használom. Több ecsetet is vettem, már mindet felavattam, szerintem jó minőségűek és remek az áruk is!

Én nagyon szeretem használni, szépen lehet vele satírozni. Több bőszecsetem is van, egyikben sem csalódtam eddig.

Én amióta megvettem folyamatosan használom. Az enyém kellően puha jól lehet vele kisebb részeket satírozni és nem hullatja a szőrét. Szerintem megérte az árát.

Nem annyira puha, mint amennyire kézzel való "simogatás" után vártam, szem környékre lehet, hogy inkább valamilyen puhább, akár műszálas, ecsetet kellene keresni.