Braun Silk-expert IPL
Ár: | 109 990 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | műszaki boltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: nikosz90, Módosítva: 2016. december 6.
Ár: | 109 990 Ft | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | műszaki boltok, online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
Braun Silk-expert IPL. Tartós és látványos szőrtelenítés az egyetlen olyan IPL technológiával működő készülékkel, amely alkalmazkodik a bőrhöz.
- 300.000 villanás - Akár 15 évnyi kezelést biztosít a teljes testfelületen vagy 35 évnyi kezelést a lábszáron, a bikinivonalon, az arcon és a hónaljon.
- Intelligens SensoAdapt™ bőrtónus-érzékelő - A bőrtónus eltérő testünk különböző részein. Az egyedülálló SensoAdapt™ bőrtónus-érzékelő folyamatosan – másodpercenként 80-szor – méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét a legnagyobb hatékonyság és biztonság érdekében.
- Siklás üzemmód - A gyors és hatékony IPL-kezelés érdekében használja a siklás üzemmódot. Az eredmény: több villanás, kevesebb kihagyott terület.
- Gyors IPL-kezelések - A Braun Silk-Expert IPL készülék hatékony, mégis gyors kezelést nyújt: 8 perc alatt végez a nagyobb testrészek, például a láb és a kar kezelésével.
- Klinikailag tesztelt - A professzionális fénytechnológián alapuló Braun Silk-expert IPL készüléket klinikailag teszteltük a biztonságos és hatékony otthoni használathoz.
- Testre szabott kezelés: Normál, kímélő vagy extra kímélő üzemmód - Normál üzemmódban a készülék teljes intenzitással működik, és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónushoz. Kímélő üzemmódban a Braun Silk-expert a normál üzemmódhoz hasonló gyorsasággal és pontossággal alkalmazkodik a különböző bőrtónusokhoz, azonban alacsonyabb energiaszinten dolgozik. Extra kímélő üzemmódban a Braun Silk-expert minimálisra csökkenti az energiafelhasználást a fenntartó kezelési szakaszban, így ideális kezdő felhasználóknak, valamint az érzékeny területek kezelésére.
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Nem használt
Majdnem 2 éve használom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, tavaly ősszel kezdtem el használni az arcomon kívül máshova is úgy igazán, nyáron nem akartam belekezdeni. Idén nyáron már szinte alig kellett borotválkozni, az alkaromon alig nő szőr, a lábszáramon látványosan pár kezelés után kevesebb lett, comb/bikinivonalon is nagyon hatásos, pedig ott nem volt olyan erős a szőr mint a lábszáramon vagy az alkaromon. Volt egy időszak viszont most a nyár végén, amikor nagyon sok lett a benőtt szőr, csak arra tudom fogni, hogy pár hónapig nem kezeltem le a területeket, nem radíroztam és borotváltam le rendesen, és a szőrök próbáltak visszanőni. Jobb tippem nincs, azóta odafigyelek rá, hogy szinten tartás végett levillantsam 2-3 hetente, és nincs ilyen gond, minimális a benőtt szőr.
Én ezt kifejezetten az arcszőrzet miatt vettem meg, az államon már eléggé eldurvult a helyzet, és "sajnos" itt ideális is volt a szőr/bőr színarány, valószínűleg a tinikoromban szedett hormontartalmú gyógyszer fokozta a (genetikailag amúgy is sötétebb, sűrűbb) szőrnövekedést tovább, mert szervi gond nincs, kivizsgáltattam. Először ritkábban használtam, majd mikor láttam, hogy mintha ritkulna az államon a szőr, felbátorodtam, és heti 2-szer is használtam, ami fokozatosan, kicsit lassan (jó pár hónap kellett), de meghozta az eredményt. Majdnem az összes sötét, erős szőrszálat eltüntette, egyszerűen nem nőtt olyan, vagy csak kis pihék, amik nem is voltak már sötétek se. Azt a pár makacs szálat, ami pedig nem akart eltűnni, azt kihúztam, és furcsa módon ezzel azok is megszűntek. Jelenleg ott tartok, hogy szinten tartás végett heti 1-szer végigvillantom, de körülbelül havonta egyszer jön ki egy olyan szál, ami kicsit erősebb. Engem már csak ezzel is meggyőzött, bár sajnos a bajusz résszel, ahol nem volt ennyire erős a szőr, ott nem boldogul ilyen jól. A hónaljamat is elkezdtem, ott is látványos a hatás, heti 1-2szer használom ott (eddig talán összesen 5-ször), de már a harmada nem nő. Szerintem megéri beruházni rá, de az biztos, hogy időt kell szánni a kezelésekre, és inkább a téli hónapokra időzíteni.

Október utolsó hétvégéjén kezdtem el a kezelést. Én a Brain ipl pro3-at vásároltam, gondoltam tanulópénznek jó az olcsóbb is, és nagy külömbségeket amúgy sem olvastam a drágábbakhoz képest. 2 és fél hónap használat után már csak hellyel közzel nől néhány szőrszál a vádlimon is felsőcomb, karomon szinte már a második használatnál szinte alig valami nőtt. Talán a hónapj ahol nagy változás nincs, csak lassabb a szőrnövekedés. Körülbelül az ötödik használatnál a lelkesedésem kicsit alábbhagyott, valahogy a kezdeti eredmények után látványos szőrcsökkenés nem látszott, viszont nem adtam fel. Hál istennek megvan az eredménye. Kiemelném, hogy egyáltalán nem vagyok fehérbőrű, kreol bőrtónusom van, erős szőrzettel. Ezt azért emelem ki, hiszen sok helyen irják, ha nem vagy fehér,nem fog működni, felesleges megvenni. Hát én vagyok az ellenpélda. Még egy észrevétel ami pozitívum számomra, és én az ipl villanófényeinek tudom be. Minden télen ekcémás kiütések jelentkeznek a bőrömön hatalmas gyulladt kiütésekkel. Amióta az ipl-t használom azon testfeleluleteken sehol nincs ekcémám. Röviden ennyi, remélem hogy nyárra már az a kevés maradék szőr sem nől vissza! Nekem meg áltás volt megvennem amennyit küzdöttem a folyamatos szőr és szőrtelenítési gondokkal. Még annyit hogy időben nem telik tobbe mint egy epilálás vagy kozmetikushoz elmenni és gyantáztatni.😊

A Braun Silk-expert Pro 3 készülékem van meg. Sokáig dilemmáztam, hogy melyik márka melyik készülékét válasszam, végül összességében a Braunról egyöntetűbb pozitív véleményeket találtam. Úgy gondoltam belépő szintnek ez is meg fog felelni, valamilyen mértékű eredményt ezzel is el fogok érni, aztán kitapasztalom, hogy milyen egyéb funkciók lehetnek számomra szükségesek és esetleg később váltok majd egy magasabb kategóriájúra. A kisebb-nagyobb kezelőfejek és egyéb extrák a drágább készülékek esetén az IPL-t használó ismerőseim szerint nem feltétlenül szükségesek, illetve kihasználhatóak.
Az itteni tanácsokat megfogadva nem közvetlenül a kezelés előtt borotváltam le a lábam, hanem néhány órával előtte. A borotválás nekem már önmagában egy ritka élmény, mert az intim testtájak kivételével évek óta mindent epilálok. Ami már a használat előtt is aggasztott, hogy honnan fogom tudni mely területeket villantottam le, a gyakorlatban is gondot okozott. Biztos vagyok benne, hogy volt olyan rész amit egyszer sem és volt, amelyiket többször is kezeltem. Lehet némi rutinnal ez majd magabiztosabban fog menni.
Viszonylag sok anyajegyem van, ezeket fehér szemceruzával előtte lepötyögtettem, a nagyobbakat megpróbáltam kikerülni.
Semmilyen, de semmilyen kellemetlen érzetet nem tapasztaltam - még a bikinivonalon sem. Elég magas az ingerküszöböm alapvetően, de kicsit furcsálltam, mert mindenki leírta, hogy apró áramütés szerű, csipkedő érzést vált ki. Pedig első használat ide vagy oda nem választottam a sensitive funkciót (gondolom a toll gomb erre szolgál). Ahogy láttam mindig a legmagasabb fokozatot választotta a seno adapt (közepes színárnyalatú szőrszálaim és átlagos, novemberre megfakult bőröm van). Hát... reméljük a kellemetlen érzés elmaradása nem a hatásfoknak a mutatója. Ami szintén meglepett, hogy milyen erős fénnyel villan még akkor is, ha teljesen rászorítom a bőrömre. A használati utasításban is kiemelik, hogy ne nézzünk bele a fénybe. Nem tudom ki-hogy csinálja, de nem tudok nem odanézni. Mint említettem még így is gondot okozott, hogy szisztematikusan haladjak. Úgyhogy elhoztam Anyukám ősrégi arcszoláriumának védőszemüvegét és azzal fogom csinálni a kezelést, mert nem szeretnék szőrtelen látáskárosult lenni (nem tudom hosszútávon okoz e valamilyen problémát, de a végére konkrétan jojózott a szemem).

Sajnos volt egy kihagyásom várandósság miatt, de egyébként imádom. Látványosan kevesebb szőrzetem van és ennyi idő alatt sem jött vissza mind. Kisbabám mellett nem tudom mindig beiktatni a kezelést, de valahogy úgy látom ez sem probléma. Ígyis ritkul és lasul is a szőr növekedés.

Évekig szenvedtem gyantával, epilátorral, de mindig visszatértem a borotvához, mert a sötét és erős szőrszálaim az utóbbi módszerekkel is aránylag hamar visszatértek.
5 használaton (=5hét) vagyok túl, maximum fokozaton, aránylag világos bőrön. A hónaljamon és az intim területen használom. Ennyi idő alatt az intim területen már látszik a változás (főleg bikinivonalon), de még azért nőnek ki szőrszálak. A hónaljaimon nagyon látványos az eredmény, csak 1-1 foltban nő már ki a szőr, sokkal világosabb is lett a bőröm, mint korábban volt. Nagyon várom, hogy a téli hónapokban elkezdjek más területeket is kezelni. A fájdalomhoz a mindenféle szőrtelenítési próbálkozásaimmal már hozzászoktam. Az IPL okozta fájdalom számomra bőven bírható kategória, kevésbé kellemetlen, mint az epilátor, vagy a gyanta.
Nagyon akciósan szereztem be, érdemes figyelni az ajánlatokat. Megelőlegezem neki az 5 csillagot. :)

Sziasztok. Igaz még csak 1 hónapja használom, de már most nagy a változás. A lábamon jelenleg 1hét elteltével csak a szőr negyed része nőt vissza. Sajnos egyéb helyeken ahol vastagabb, sűrűbb a szőr ott még nem látható az eredmeny, de hát még nagyon az elején járok. Engem meggyőzött. 🙂 Megéri az árát.

Sziasztok! Leírom én is a tapasztalataimat, hátha segít valakinek ez is a döntésben. Nekem ideális, sötét szőr, világos bőröm van.A legújabb verzióját választottam a gépnek. Minden héten használtam ( a legmagasabb fokozaton) most tartok a 7. hétnél
A hónaljamon szinte tökéletes (1-2 szőrszál) talán itt volt a leglátványosabb. A karomon is alig van már, és a szőr minősége ami viszanőtt az is gyengébb lett. A lábamnak és a bikininek valószínű több idő fog kelleni, gondolom a szőr erőssége miatt. Egyenlőre foltokban kopik és lassan nő vissza. Nem bántam meg abszolút a vételt, de annak ajánlanám akinek van ideje erre, mert ez nem 1-2 alkalmas művelet.

Hiánypótló írással készültem. Hiánypótlónak gondolom, mert sehol nem találtam ezzel kapcsolatos információt, avagy mi van akkor, ha valakinek nem tökéletes a bőr/szőr színaránya..?
Itt vagyok én. Minden létező színben tündöklő szőrzetem van: vörös haj, szemöldök fekete, szempilla töve fekete, vége vörös. Karokon, hónalj sötétbarna, intim terület maximálisan vörös, lábak átlátszó szőke. Valami rettentő sokáig gondolkodtam, hogy megvegyen-e, aztán győzött a kíváncsiság, egyébként meg áfa mentes napok voltak éppen a hülye azért nem vagyok boltban, és hát ha már a hülyének is megéri, akkor nekem meg pláne. Így került a tulajdonomba egy Braun silk expert pro 5 PL5124. Nagyfej, kisfej, borotva és persze a gépezet egy csini neszesszerben.
Először is csajok respect mindenkinek, aki egy életen át képes borotválkozni. Teatyaég. Világéletemben epilátort használtam, voltak így is benőtt szőrszálak, de legalább nem kellett napi szinten a borosta különböző stádiumaival, a viszket, szúr (kegyetlenül szúr) érzéssel találkoznom. Tényleg, le a kalappal. Viszont az ajándék borotva tényleg jó, bár nekem ezzel is sikerült a testrészeimből Picasso által inspirált szobrokat faragnom.
No, 12 héttel ezelőtt megkezdtem a hadműveletet. Leborotváltam magam, és végigsuhantam a villanófénnyel. Nehéz, fogalmam sem volt merre jártam már, hol kezdtem, mikor értem össze a korábban már villantott területtel… de minden héten rászántam az időt (kb. 1 óra) és becsülettel villantgattam. Eltelt 12 hét, megosztom a tapasztalataim a mi van akkor, ha nem vagy a célközönség.
Vegyes érzelmeim voltak ez idő alatt, néha lelkesen találtam 1-1 kikopott foltot, máskor full depressziósan villogtattam az úgy sincs semmi értelme szellemében. De kitartottam, drága volt. 12 hét után azt kell, hogy mondjam, hogy nem tökéletes, sehol. Ahol ideális szín arány volt, ott sem. De 1 hét alatt éppen nem nőtt vissza a borotvált szőrszál, nagyítóval megtalálom, mert én keresem, de nem látható. No meg a fekete pötyik, azok még megvannak, de már azt is alaposan keresni kell. Ez az ideális színaránynál. Lássuk a nem ideális részeket. A vörös szőrszálak. Bikini vonal, intim terület, vastag is, vörös is. Először a kp. erővel próbálkoztam, mondván a max erő azért süt, úgy is voltak csípő, égő fájdalmak, de nulla eredménnyel. Mély levegő vétele után max energiával próbálkoztam: kb azonnali eredmény volt. Elkezdett foltokban kopni! Határozottan van még mit villogtatni rajta, de nyárig még azért van pár hónap, nem adom fel! És akkor lássuk az átlátszó lábaimat, ami annyira átlátszó, hogy szőrteleníteni is inverz módon lehet, csak megfelelő fényviszonyok mellett. 12 hét alatt gyönyörűen lelassította a növekedést, ahol éppen kicsit látványosabb szőrszálam volt, annak viszont még mindig kell a kezelés. De mint fentebb írtam, nyárig még van remény.
Irritációt nem okozott, talán az érzékenyebb területeken kicsit szárított, de ezt a téli hideg is tudja, és amúgy is minden szőrtelenítés után illik hidratálni. Ha nem jól sikerült borotválkozni, van kilógó csonk, akkor tud égetni, és égett szőr szagot árasztani. Úgy kell elképzelni, mint amikor feltöltődve valami fém megráz, ennél nem nagyobb a fájdalom, és kb annyi ideig is tart.
Összefoglalva: én elégedett vagyok. Nem vártam ennél többet, sőt így is túlteljesítette az elvárásaimat. Javaslatom annak, aki belevág, hogy legyen rendkívül türelmes, jönni fog az eredmény. Lassan, de jön. És nem megfelelő színaránynál is bátran vágjatok bele, csak ne 12 hét alatt várjatok tökéletes simaságot!

Csak azt bánom ezzel a termékkel kapcsolatban, hogy nem vettem meg hamarabb. Imádom!
Lányok, ha világos bőrötök, sötét szőrötök van, ne gondolkozzatok tovább, szeretni fogjátok! :) :)
Hetente 1x használom az 5124-es gépet.
Tél végén terveztem megvenni, mert nagyon könnyen barnulok, de addigra eléggé kikopik a nyári szín. Így elég világos bőrrel és fekete szőrszálakkal kezdhettem neki a használatának.
Már az első néhány alkalommal látványos volt az eredmény. Én nagyon sok helyen használom, egyedül a combomon vettem észre, hogy lassabb a folyamat. Sehol nem tapasztaltam irritációt, de figyelek rá, hogy az anyajegyeket és hajszálerek környékét elkerüljem.
Évekig szenvedtem a borotva, epilátor, gyanta váltogatásával a szőrbenövések miatt. Az ezzel eltöltött időről és eredményről már inkább ne is beszéljünk. Megváltás számomra ez a termék.

Hetente 1x használom az 5124-es gépet.

Szerencsére black friday-on meg tudtam olcsóbban szerezni a gépet, de ahogy látom a tartós szőrtelenítési kezelések árait, abszolút megéri. Én nem vagyok az ideális kategória, bár nagyon fehér a bőröm, világosbarna és szőkés a szőr lábamon és a karjaimon, bikinivonalon és hónaljban pedig sötétebb. De már a hónalj és a bikinivonal miatt is megérte, mert korábban az epilálás és a borotválás után is akármit csináltam, csúnya benőtt szőrökkel és gyulladásokkal kellett küzdenem és ennek vége. Aztán végül lábamon is hatásos volt, és nemrég a karomon is elkezdtem a kezeléseket, de ott csak télen tudom villantani, mert akárhogy fényvédőzök, mindig kicsit lebarnul nyáron. A nagy fejének és az automatikus villantásoknak köszönhetően néhány perc alatt megvan az egész kezelés. Amúgy pár óvintézkedést be kell tartani, és akkor nem lehet baj, én pl. vettem hozzá egy erre kitalált sötét szemüveget, az anyajegyeket kihagyom, nem barnult bőrön használom és csak akkor, ha nem vettem be véletlenül fényérzékenyítő gyógyszert (pl. Ibuprofen).