„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
annajeney
Ultra sötét barnító, szuper-szexi csillogás
Ez a 200X bronzosító olyanná varázsol, mintha a Karib-szigetekről érkeztél volna éppen. Exkluzív fekete csokoládés bronzosító, egyedülálló fénye és csillogása garantálni fogja, hogy kitűnj a tömegből.
2020.06.05. 08:00
Anno a solisunban vettem akciósan 6500 forintért. Már egy ideje használom, sokkal hatékonyabb vele a szolizás és szoli után is isteni illatom van akár egész nap. Kicsit csillog de nem feltűnően, imádom használni és ultra bronzos hatása van. Abszolút csodaszer!!!!!!!! A nagy betűs szolikrém! 😊
2019.09.23. 11:17
Imádom kategória. Tényleg ultra sötét és ez a szoli után is látványos, a csillogás nem feltűnő, nem zavaró. Könnyen kenhető, kevés elég belőle, ha vastag rétegben kenjük esélyes, hogy befogja a ruhát. Illata finom, nem túl édes. Csak ajánlani tudom, de már szolizott bőrre .
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.