Bubura Jázmin Szappan
Ár: | 890 Ft | Kategória: | Szappanok | |||
Kiszerelés: | 80 g | Bőrtípus: | Száraz, Kombinált | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: MariannL, Módosítva: 2017. június 20.
Kiszerelés: | 80 g | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szappanok | |
Bőrtípus: | Száraz, Kombinált | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
A jázmin illóolajat régóta használja sikeresen az alternatív és a népi gyógyászat is. Számos előnyös hatása miatt kiérdemelte az illóolajok királya titulust. A kozmetikumokban leginkább száraz és a dehidratált bőr kezelésében alkalmazzák. Hozzájárulhat a sejtnövekedéshez, növeli a bőr rugalmasságát, segítségünkre lehet terhességi csíkok, hegek, égési sérülések és ekcéma kezelésében is. Kiegyensúlyozza a bőr zsíranyagcseréjét, bakteriosztatikus hatású. A jázmin illóolaját előszeretettel használják az aromaterápiában feszültségoldó, nyugtató hatása miatt. A jázmin illat felemelő hatású az elmére és boldogság érzetet okoz.
Szintetikus színezékektől és illatanyagoktól mentes, tartósítószert nem tartalmaz.
Sodium Palmate
a I eo
Water / Aqua
Jasminum Officinale (Jasmine) Oil
h I i
Nagyon jó az illata és az állaga is. Olyan, mint egy krémszappan. Én nagyon szeretem.

Nagyon puha lett tőle az arcom már az első használat után. Igazi babapopsi bőrt varázsolt nekem, már 1 heti használat után. Sajnos testre nem nagyon vált be, csak arcra használom. De akkor is öt csillagot érdemel.

Kevés jázmin illatú szappannal találkoztam. Általában szkeptikus vagyok a natúr szappanokkal, mert ritkán hozzák azt a hatást, amit ígérnek. Viszont ezt gyorsan megkedveltem. Kellemes hab, finom jázmin illat és nem folyósodik, megfelelő állagú marad zuhanyzás után. A vízhiányos bőröm ideális tisztítószere.

Rendszeresen használom, főleg a kellemes jázmin illat miatt. Nagyon szeretem ezt a terméket.

Megérdemli az öt csillagot. A jázmin illatát nagyon szeretem. A szappannal kellemes habot tudok készíteni és élvezet vele a zuhanyzás. Csak ajánlani tudom.

Antioxidánsok: Vitis Vinifera (Grape) Seed OilHidratálók: Jasminum Officinale (Jasmine) Oil
Emolliensek: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil
Emulgeálószerek: Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Cocoate
Tisztítószerek: Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Cocoate
Illatanyagok: Jasminum Officinale (Jasmine) Oil
Elszappanosított pálmaolaj. Pálmaolajból előállított összetevő, mely a szappangyártás egyik leggyakrabban használt alapanyaga. Az összetevő tisztítószer és emulgeáló anyag. A sodium palmate természetes anyagnak számít, melynek használata megengedett organikus kozmetikumokban.
Elszappanosított olívaolaj. A szappankészítés során keletkező felületaktív anyag, tisztítószer. Természetes anyagnak számít, melynek használata megengedett organikus kozmetikumokban.
Elszappanosított ricinusolaj. A szappangyárátás során keletkező felületaktív anyag, tisztítószer.
Elszappanosítótt kokuszolaj, mely a szappangyártás során keletkezik. Gyakran találkozunk vele samponokban és szappanokban tisztítószerként, emulgeálószerként és felületaktív anyagként.
Szőlőmagolaj, mely zsírsavakban gazdag, kiváló bőrpuhító hatású, illatmentes emollient olaj, ráadásul még erős antioxidáns tulajdonsága is van. A szőlőmagolaj e szerint a kutatás szerint nagyjából 69% linolsavat, 16% olajsavat, 7% palmitinsavat, 4% sztearinsavat, és 0,1% linolénsavat tartalmaz.