Lelőhely: Müller

Burt's Bees Miracle Salve

Hozzáadva 2013.04.24.by

morning_glory

Balzsam, mely kifejezetten a száraz bőr és haj ápolására lett kifejlesztve. A sütőtökmag-olaj, az olívaolaj és a búzacsíra olaj gazdagon hidratálja és ápolja a bőrt, a proteinben gazdag méh-pollen táplálja és megújítja, a méhvisaz pedig segít megkötni a bőr nedvességét.

100%-ban természetes.

2015.08.30. 08:18

Mindenre használtam már, ez tényleg jó kis cucc. Leginkább sminklemosóként és szemránckrémként hasznosítom, de a hajam végére, és a szoknyás időszakban a lábszáramra is sokszor kenek. Kézkrémként inkább a mandulatejeset használom, de tényleg ez az a cucc, amivel nem lehet hibázni.

2013.04.15. 09:20

Igazi csodatégely, nem is tudom eldönteni, hogy ez most testápoló, kézkrém, hajvégápoló vagy lábápoló, annyira univerzális. Külföldi oldalakon olvastam, hogy szemkrémnek is jó, én annak még nem próbáltam, de a száraz kézzel, könyökkel, sarokkal és igen, hajvégekkel(!) is elég jól el tud bánni, sőt, én rendszeresen elvágom a papírral a kezemet, de ha ezzel bekenem, az így keletkezett sebek is gyorsabban gyógyulnak. Nagyon kevés kell belőle, igaz, a melegben megolvad (így annyira nem érdemes hurcolászni), de ettől függetlenül jár az öt pont.