Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
LittleSpark
Romatikus rózsa illat a csábító bőrért. Kíméletesen tisztít, lággyá teszi a bőrt.
2022.05.11. 20:41
Nagyon erős, egyáltalán nem rózsás illata van. Inkább valami férfi after shave-re hasonlít. Ezt leszámítva tisztít, de az átlagosnál jobban szárít.
2017.02.22. 11:23
Azt hiszem ő a kedvenc kézmosó szappanom, igaz a szőlős illatát kedvelem legjobban, de már mindegyiket próbáltam. Illatos, kézre áll, olcsó és nem szárít. Bátran ajánlom! Az egyedüli hátránya , hogy csak kevés helyen kapható.