Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice Dawid Tomaszewski Körömlakk
Ár: | 989 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2019. március 5.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
2017-es októberi-novemberi limitált kiadás
Három körömlakk hosszantartó textúrával, magas fedéssel és matt végeredménnyel. A lakkok egyedi grafikai elemekkel, Dawid Tomaszewski betűkkel és elegáns rozé csomagolással díszítettek.
Nagyon sűrű lakk, inkább szatén fényű, nem mattos. A legsötétebb lilát vettem meg, két rétegben muszáj felvinni, úgy viszont nem olyan szép a színe, majdnem fekete. Ebből van már millióm, ez csak egy +1. termék. A tartóssága hagy kívánni valót, két nap után alap- és fedőlakkal is pattog. Szokásos Catrice (IcoNails nyomába sem loholhat...).

C03 Violet For VICTOR-y árnyalatban, a képen a középső lilás-bordós szín. A kupak nem lehúzható, sajnos a nagy bumszli rajta marad, nekem így nehezebb megfogni és stabilan tartani. Az ecset nagyon széles, nem a kedvencem, de szerencsére a lakk jól terül. Viszonylag gyorsan szárad, ahogy végzek az első réteggel, már jöhet is a második, az újabb réteg nem szedi fel az előzőt, nem tapasztaltam csíkozást. A lakk ugyanakkor hosszabb idő után keményedik csak fel, lakkozás után még sokáig figyelni kell, hogy mihez és hogyan nyúl az ember, mert a felületet az élesebb tárgyak könnyen megsértik. A matt-szatén felület a napfényben enyhén csillog, apró kis rezes csillámok virítanak benne. A szín a körmön nem egyezik az üvegben mutatottal, a körmökön valahogy a csokinak és a mély padlizsán lilának a keveréke. Fedőlakk nélkül másnapra már kis körömvégi kopás mutatkozik, én a két nap tartósságot elfogadhatónak tartom, ha maga a lakkozás gyorsan megy.
Kisebb hibái ellenére összességében elégedett vagyok vele.

Kisebb hibái ellenére összességében elégedett vagyok vele.

A csomagolás pazar!
Viszont a mattság az tart 1 napig, utána szépen foltokban kifényesedik és kopik. Ezért én inkább fényes fedőlakkal használom, így már 4. napja tökéletesen a helyén van.

A csomagolás pazar!