Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   989 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2019. március 5.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

2017-es októberi-novemberi limitált kiadás

Három körömlakk hosszantartó textúrával, magas fedéssel és matt végeredménnyel. A lakkok egyedi grafikai elemekkel, Dawid Tomaszewski betűkkel és elegáns rozé csomagolással díszítettek.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

nkatika

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. december 11.

Nagyon sűrű lakk, inkább szatén fényű, nem mattos. A legsötétebb lilát vettem meg, két rétegben muszáj felvinni, úgy viszont nem olyan szép a színe, majdnem fekete. Ebből van már millióm, ez csak egy +1. termék. A tartóssága hagy kívánni valót, két nap után alap- és fedőlakkal is pattog. Szokásos Catrice (IcoNails nyomába sem loholhat...).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. december 11.

szeliger

2017. november 7.

C03 Violet For VICTOR-y árnyalatban, a képen a középső lilás-bordós szín. A kupak nem lehúzható, sajnos a nagy bumszli rajta marad, nekem így nehezebb megfogni és stabilan tartani. Az ecset nagyon széles, nem a kedvencem, de szerencsére a lakk jól terül. Viszonylag gyorsan szárad, ahogy végzek az első réteggel, már jöhet is a második, az újabb réteg nem szedi fel az előzőt, nem tapasztaltam csíkozást. A lakk ugyanakkor hosszabb idő után keményedik csak fel, lakkozás után még sokáig figyelni kell, hogy mihez és hogyan nyúl az ember, mert a felületet az élesebb tárgyak könnyen megsértik. A matt-szatén felület a napfényben enyhén csillog, apró kis rezes csillámok virítanak benne. A szín a körmön nem egyezik az üvegben mutatottal, a körmökön valahogy a csokinak és a mély padlizsán lilának a keveréke. Fedőlakk nélkül másnapra már kis körömvégi kopás mutatkozik, én a két nap tartósságot elfogadhatónak tartom, ha maga a lakkozás gyorsan megy.
Kisebb hibái ellenére összességében elégedett vagyok vele.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. november 7.

Kisebb hibái ellenére összességében elégedett vagyok vele.

CeCeDrake

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. november 3.

A csomagolás pazar!
Viszont a mattság az tart 1 napig, utána szépen foltokban kifényesedik és kopik. Ezért én inkább fényes fedőlakkal használom, így már 4. napja tökéletesen a helyén van.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. november 3.

A csomagolás pazar!