Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   1489 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   6 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: dorkaww, Módosítva: 2019. március 6.

Kiszerelés:   6 g
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek arcra

A krémes, ezüstös textúra könnyen eldolgozható, ezáltal a holografikus hatás könnyedén beépíthető a sminkbe. Ideális útközben is, köszönhetően praktikus kialakításának.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Eperhold

2019. március 5.

Imádok mindent ami stick! Szerintem nagyon praktikus forma. Általában közvetlen a bőrömre használom. Felkenve nagyon szép a színe, de mikor eldolgozom sokat veszít ebből :( Eleve kissé nehézkes az eldolgozása, kézzel leszedem a felét, ecsettel meg nem akar arrébb menni egyáltalán. Ettől függetlenül mindennapokra tökéletes, éppen azért mert az alapból vibráló színéből épp annyit veszít, hogy egy visszafogott highlighter maradjon. Kicsit sajnálom viszont, hogy így nem tudom "vadabbra" felépíteni. Sajnos tartósnak nem mondanám, ha aládolgozok sem marad fenn 1-2 óránál tovább, de legalább könnyű korrigálni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 5.

Anheszenamon

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. május 16.

Frissen feltéve gyönyörű színe és fénye van, azonban pár óra múlva rajtam nyoma sem marad. Vagyis de: szörnyű csillámok éktelenkednek csak a highlighter helyén. Azért csak 2 csillagot vonok le, mert nem egy drága termékről beszélünk, így nem is okozott akkora hatalmas csalódást. Használgatom, csak többször újra kell kenni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. május 16.

Vince

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. április 23.

Eddigi kedvenc highlighterem a Catrice-től, nagyon kár hogy limitált kiadású. A színe gyönyörű, szépen csillog, nem tűnik el, jól építhető.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. április 23.