Sminkek szájra

Hozzáadva 2025.03.06.by

szeliger

3,2 ml

2025. tavasz limitált kiadás

Magasfényű réteggel vonja be az ajkakat, kisimítja és kiegyenlíti a felületüket, így tökéletesen elrejti a ráncokat és vonalakat, ráadásul hosszan tartó, kényelmes érzést biztosít az ajkaknak. Elősegíti a nedvesebb megjelenést, és megakadályozza, hogy a látható szárazság megzavarja a hibátlan sminket. Pillanatok alatt gyönyörűen fényes, dús ajkakat varázsol, amelyek vonzzák a tekinteteket, és csókra csábítanak.

2 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2025.04.07. 14:22 - 2025.03.13. 09:14

C01 Pearlfect Kiss árnyalat. A csomagolás különleges, mókás, szemrevaló. Az enyémet a Notinoról és nem jártam alaposan körbe, hogy hol gyártották, úgyhogy csak itthon vettem észre, hogy kínai termék. Most már mindegy, mert igen elégedett vagyok vele. Az aplikátor egy elnyújtott, közepén lyukas szivacs, sok más szájfénynél látható hasonló, könnyen használható darab. Az illat intnezív, műanyagos, az ajkakon is érezhető. Kifejezetten ápoló hatása van, utána puhák és hidratált érzetűek az ajkak. Nagyon szép, csillogó fénye van, ami a saját, szájfény kategóriában egész tartós. A csomagolás strapabíró, jól tűri az ide-oda pakolgatást, kabátzsebben a kulcsok mellett sem kényeskedik. Szeretem, szívesen használom, kiváló darab.