Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   10 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2020. február 26.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   10 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

"Ápolás + Védelem. Ez a 2in1 alaplakk lehet a „szent grál”. Nem csak olyan ápoló összetevőket tartalmaz, mint az argán olaj és a panthenol, de lehetővé teszi a szín és a körömlakkok egyéb hatásainak erőfeszítés nélküli eltávolítását is. A vízbázisú, fehér formula  átlátszóvá válik, ha megszárad."

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

EroBatto

Bőrtípus: Zsíros
2019. augusztus 19.

Ezelőtt csak külföldi youtubereknél láttam ilyen base lakkot,ezért nagyon megörültem, mikor megláttam egy drogériában. Hamar szárad és tényleg nagyon egyszerű vele eltávolítani a lakkot. Viszont nem tartós.... Fürdésnél magától lejön, egy ha belekapok valamibe (pl felveszem a kabátot/pólót/pulcsit), akkor is elkezd lejönni... Egész nap úgy kéne mászkálni mint egy száradó körömmel. Próbáltam több rétegű fedőlakkokkal, de úgy is lejön. 1 nap a max, de az a nagyon max. Rosszabb esetben pár órán belül lejön, normál életvitelek mellett :( Amire viszont lehet hasznosítani, hogy a köröm mellé keni az ember és ha kimegy a köröm vonalából a körömlakkal akkor csak le kell "tépni" :) Arra viszont tényleg jó

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 19.

AkInImOd

2016. október 16.

Nekem viszonylag hamar szárad átlátszóra, de nagyon-nagyon-nagyon vékonyan kell felkenni. Én is azért vettem meg, mert akarok kicsit lakkozni, szórakozni megint, illetve ha nem tetszik a lakk, szinte azonnal le tudom húzni. Otthoni gyakorlásra szerintem a tökéletes alaplakk: kipróbálsz valami extrémebbet, majd leszeded, ha tetszik, elteszed emlékbe, hogy tudd, hogyan csináltad; ha nem, kidobod. Viszont: amikor kipróbáltam hagyományos alaplakként (vagyis a két réteg szín fölé még felvittem az Essence The Gel fedőlakkot is), akkor már az esti buliba lepattogott körmökkel érkeztem... ennek azért nem örülök (de most már tudom, mennyit számít egy alaplakk).
Ami számomra még nagyon pozitív, hogy nincsen szétcincálva vagy kiszáradva a körömfelszínem, sőt, nagyon kellemesen sima a felülete, akár lepattog, akár én húzom le (lehet az argán olaj teszi).

Csak azért, mert kísérletezni lehet vele, meg szórakozni, és nem bántja a körömfelszínemet, megkapja a 3 csillagot.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 16.