Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice Revoltaire Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: bendee91, Módosítva: 2013. november 25.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
2012 májusi limitált kollekció
5 színben kapható.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Az olcsó körömlakkok királya a Catrice. MIndent tud amit a nagyok: gyönyörű színek, gyors száradás, fényes felület. Csak egyben marad el a profi lakkoktól: tartósságban.

C03-as (Colour Bomb) árnyalat tulajdonosa vagyok, körömlakkokhoz képest egész kellemes csalódás a Catrice verziója - 1-2 napig tart, szépek a színei, 2 rétegben tökéletesen fednek. Könnyen száradnak.

Olyanok, mint a sima Catrice körömlakkok. Jó fedés, jó tartósság, jó ár és gyönyörű színek. :)

az 5-ik szín van meg és nagyon tetszik. Nagyon vibráló és erős, két rétegben is elég hogy megkapjuk ezt a színt és tartós is legyen. Szeretem a Catrice körömlakkokat mert gyorsan száradnak és tartósak és nagyon szép a színük.

Egy lakkor megkaparintottam az akciós kosárból, egyenlőre még a fiókban pihen, de azt hiszem hamarosan használatba kerül, mert nagyon tetszik és nagyon vágyom valami vidám színre a körmeimen. Ha olyan, mint a többi Catrice lakkom, akkor nem lesz semmi probléma vele.

Az 5 boldog tulajdonosa vagyok és imádom. Nekem tartós is volt, de én mindenhez kell, hogy használjak alap- és fedőlakkot, így nem próbáltam nélküle.

A Mission Lilac van meg. Gyönyörű szín :D A lábujj körmeimre használom és eddig mindig azért kellett lemosni, mert lenőtt! Kézen nem teszteltem még, de ha hozza a Catrice minőséget, akkor szuper lehet ott is :D

A C02-Attracting Camouflage van meg, két rétegben is egész jól fed (bár kellhet a 3 vékony réteg is), és egyáltalán nem buborékosodik fel, jó tartósnak is bizonyult, a színe pedig nagyon szép és különleges, jó vétel volt. Az új fajta széles ecset eleinte kicsit furcsa volt, de hamar megszoktam, szerintem sokkal jobb, mint a korábbi, ami pedig túl keskeny volt.

Két darabom van a kollekcióból, és gyönyörűek. Gyorsan száradnak, kényelmesek az ecsetek, tartósak.

Nekem is a második szín van meg - korábban nem használtam ezt a márkát, viszont ez a banánzöld szín csak itt volt. A szín szép, de az ecset nagyon bumfordi, nekem a lakk maga is sűrű, nem terül szépen... ( a két réteg nekem viszont elég volt, és alapozó lakkal egy fokkal jobb a helyzet) nem olyan drága lakk, a tartóssága is oké, de nekem egy kicsit csalódás volt.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.