Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2019. március 6.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

• Virágok inspirálta körömlakk
  • Hosszantartó formula szatén-matt végeredménnyel
  • Egyedi virág illattal

6 árnyalatban kapható

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

b5bea

2018. február 4.

Kiárusítás alkalmával a 03 Flower Berrybouquet árnyalatott vettem meg. Nagyon élénk színe van, akár egy rétegben is szép, két réteggel már a tartóssága is fokozható, illetve a színe is sötétebb lesz. 4-5 napig tartós, az ecsetével könnyű dolgozni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. február 4.

bohub

2017. december 31.

Én ezt inkább közepesen tartósnak mondanám, önmagában használva. Mivel szatén-mattra szárad, nem kentem rá fedőlakkot, így azért elég hamar (kb. felkenés után másnap) lepattogzott a körmöm végéről. Az illata tűrhető, legalább nem oldószeres. A pigmentáltsága tényleg szuper, működik egy rétegben is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 31.

Neshu

2017. szeptember 5.

Nem szárad hamar, viszont ha sikerül kivárni, akkor szuper tartós, nem pattogzik le. 2 hétig volt a rövidke körmeimen és nem pattogzott inkább csak halványan megkopott.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. szeptember 5.

Daisyyy

2017. április 27.

Előnye: szép a színe, jó a fedése, könnyű felvinni, viszonylag hamar szárad, olcsó, enyhén virágos illata miatt nem lesz körömlakkszag a lakásban (vagy legalábbis nem annyira). Hátránya: nem túl tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. április 27.

ingrid0411

Bőrtípus: Zsíros
2017. február 18.

Az ecsete vékony, egyenesre vágott, amit én kevésbé szeretek (persze ez egyéni probléma). A formula viszont szuper, nagyon jól pigmentált, egyetlen vékony réteggel is teljes fedést lehet vele elérni. Önmagában szép fénye van. A virágos illatot én nem igazán éreztem. Alap és fedőlakkot is használtam, úgy kb 4 napig volt hibátlan.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 18.