Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
ALettah
Intenzív, titokzatos, nőies illat, amely biztosan elcsábítja az elegáns és érzékeny hölgyeket. Az illata egy nyári éjszakai sétára emlékeztet.
Fejjegyek: kardamom, körte, feketeribizli, menta
Szívjegyek: pacsuli
Alapjegyek: vanília, görögdinnye
Az alapanyagok 100%-ig természetesek, 90,2%-ban organikusak termesztésből származnak.
2017.03.28. 07:09
Németországban vettem meg először, egy Kneipp és bio kozmetikumokat áruló üzletben. Ez az a bizonyos forró 2015-ös nyár volt, javában dúlt a kánikula még Németországban is. A hűtőben tartottam, és csodálatosan frissítőnek éreztem a nagy melegben. Könnyed, hamar illanó körtés-kardamonos finomság, és bár egyik sem kifejezetten nyári illatjegy, mégis csodálatosan illik a meleg napokra.Az üveg szerint EdT, szerintem illatosított testpermet, bár a rózsaszín testvérénél azért sokkal jobb ebbő la szempontból. Szerettem, most is van egy üveg belőle, de ez az utolsó lesz, mert testpermetért 20 eurót soknak tartok.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.