Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Lelőhely: Müller

CD Golyós Dezodor Tengeri Ásvány

Hozzáadva 2014.01.21.by

NiDDA

Megbízható 48 órás izzadásgátló hatással rendelkező roll-on, mely nem akadályozza a bőr szabad légzését. Ásványolaj-, szilikon-, parabén- és színezékek, állati eredetű összetevők nélkül készült, alkohol- és szilikonmentes készítmény.

Bőrsemleges pH-értékű. Nem hagy fehér nyomot. Bőrbarát jellege dermatológiailag igazolt.

2016.08.01. 16:31

Azért így nyáron, nap végén nem vagyok már tökéletesen friss a napi kétszeri használata ellenére, ráadásul az én fene ízlésemnek túl folyós, híg, ezért talán többet is használok alkalmanként belőle, mint kéne. Én szeretem, ha a deóm erős illatú, de mire ez megszárad, már nem sokat érzek belőle. Nem akarok a dezodoromtól illatozni, félreértés ne essék, de jól esik, ha megszagolom magam, és valami friss illat fogad, nem a nagy semmi. Egyébként szerintem a hatása egyéb évszakokban több, mint elég, egy sima munkanapot jól bír, nap végére sem vagyok büdös mellette, és szilikon-, és parabénmentes.

Utoljára szerkesztve: 2016.07.27. 08:19 - 2016.04.14. 17:25

A bőröm elkezdett nyavalyogni a fújós dezodorokra. Ebből kifolyólag gondoltam váltanom kell típust. Ez fantasztikus döntés volt. Az illata kellemes és üde abszolút nem tolakodó. Olyan jól működik hogy reggel használtam és még most este is teljesen szagtalan vagyok és a hónaljam pihe puha. :)Teljesen felülmúlta az elvárásaimat.Update: Nemsokára kiürül az üvegcse és én még mindig azt mondom hogy megérte megvenni. Minden teljesen szuper pont mint újkorában. :)

Utoljára szerkesztve: 2015.03.24. 18:39 - 2015.03.24. 18:38

Még sosem írtam véleményt, itt az ideje. Félve vettem le a polcról, eddig nem jöttek be az ilyen-olyan-mentes termékek, de ez nagyon jó. Igaz még csak pár napja használom, de "izzasztó helyzetekben" is megállta a helyét. Nálam 5-ös, remélem így is marad. :)

Utoljára szerkesztve: 2015.06.11. 11:06 - 2015.02.15. 11:08

Anyukámtól kaptam, magamtól nem vettem volna meg, mert üveg a flakonja, az egyáltalán nem praktikus, főleg ha utazom. Egy jó ideje Sanex-et használok, ami 98%-ban megbízható volt eddig. Annak, és úgy tűnik ennek is az a titka, hogy hagyni kell "megszáradni", mielőtt ruhát húz az ember. Ezzel egyrészt teljes mértékben ki lehet a fehér csíkokat, foltokat kerülni, másrészt sokkkkal hatékonyabb. Így télvíz idején még nem hagyott cserben egyszer sem, persze, nagy kérdés, mi a szitu 40 fokban. Összetevőivel (nyilván alus, de ha egyszer csak ez hat) nincs baj, csak az a PEG 40 ne lenne benne...Szerintem lecserélem a Sanex-emet, már úgyis untam. Update: Fél éve használom, és csak most fog elfogyni. Tökre megéri...:)

2014.03.01. 16:24

Hát, nyomot valóban nem hagy, de nekem nagyon "vizesedik" a hónaljam tőle, pedig tél van és semmilyen extra fizikai megterhelést nem végzek. Olyan, mintha semmit sem használtam volna, a kukában landol, nekem pénzkidobás volt.