Celine Dion Chic EDT

4.3
Hozzáadva 2020.01.16.by

minaya

Illatcsalád: virágos-aqua

Összetétel: zöld jegyek, dinnye, peony, gardénia, lótusz, ibolya, ámbra

A Celine Dion Chic a magabiztos és elbűvölő nők kelléke. A Celine Dion Chic használata magában hordja lelkességet és pozitívizmust, mi elengedhetetlen egy kitartó és céltudatos nő számára. Celine Dion Chic parfümjét egy elegáns küllemmel ruházták fel.

2020.06.22. 15:14

De szerettem! Kellemes, édeskés, nőcis illat volt, rajtam meglepően tartós. Sajnálom, hogy már nem lehet kapni.

2014.11.28. 17:02

Szülinapomra kaptam díszdobozban testápolóval és parfüm dezodorral együtt. Választott ajándék volt, odáig meg vissza voltam ezért a parfümért. Már meg van egy pár éve, mert ritkán használok parfümöt, egy picit már meguntam az illatát, újravásárolni biztos nem fogom, de annak ellenére, hogy évekkel ezelőtt kaptam, nem romlott a minősége (az Avonos parfümeim egy év után simán bebüdösödtek). A tartóssága miatt csak 4-es, mert nem egy Bulgari...

2013.10.03. 14:45

Nagyon jó parfüm! :)

2013.09.09. 16:20

Imádom ezt az illatot,ahhoz képest, h EDT elég tartós! ha valaki tud akciósan írhat :D

2013.04.14. 21:44

Nekem nagyon tetszik ez az illata, de inkább a tartósságáról írnék, mert szerintem az annyira szubjektív, hogy tetszik-e vagy nem. Tartós :)

2013.02.02. 09:45

Ez sajnos nagyon nem az én illatom. A Chic névhez én ennél sokkal kevésbé éles-savanykás, sokkal kifinomultabb illatot képzelnék, de lehet, hogy csak az én bőrömmel van a baj, mert az hajlamos minden gyümölcsös, főleg aquás-gyümölcsös illatból valami savasat, éleset kihozni:( A tartósságával semmi baj nincs (nekem nem, másoknak méltán örömére:)

Piactér

Több mutatása