Ezt a terméket már nem gyártják!

Chanel Levres Scintillantes Szájfény
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szájra | |||
Kiszerelés: | 5,5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2017. április 4.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 5,5 g | |
Lelőhely: | parfümériák, online | |
Kategória: | Sminkek szájra | |
Ultra-fényes, hidratáló szájfény. Tartós és ultra-csillogó megjelenést kölcsönöz. Intenzív színeket és tökéletes végeredményt biztosít. Lágy formulájával az ajkaknak kellemes érzetet ad.
Nagyon szeretem a színét, de nagyon tartósnak nem mondanám és a hajam mindig beleragad

Az utódok is kiválóan teljesítenek, amit kipróbáltam időközben, egytől-egyik bevált.
2017. június 5. 11 Scintillance: sajnos nincsenek fenn az összetevők, de valamilyen különleges, méhviasszerű bevonatot képez az ajkakon, mégsem mézes az íze, sőt, semmilyen íze nincs, ami kivételesen jó. A sűrű állag szinte rátapad az ajkakra, és ott is marad, hosszú órákon át, akár. Nincs túlbonyolítva a csomagolás, semmi ciráda, van viszont letisztult formába zárt magas minőség.

Két árnyalatban szereztem be itt két kedves eladótól. Egy világos rózsaszín és gyönyörű lilás színben. Mindkettő nagyon tetszik. Gyönyörű fényük van és miután eltűnik ez a szín megmarad az ajkaimon ami még mindig szép hatást kelt. Ha eredeti áron szerzem be lehet azt mondom, hogy ennyit nem ér, de így pompás vétel volt. Az is tetszik benne, hogy nincs erős illata.

Igényes, letisztult, luxus érzetet kelt. Kedves gyerekkori barátnőmtől kaptam ajándékba. A 214-es, számomra a '80-as éveket idéző rózsaszín (anyukám Astor 62-es árnyalatú rúzsának maira átültetett verziója színben). Nyárra, szaladós reggelekre alap és minimalista smink mellé tökéletes. Cukik a csillámok, nem ragad, nem közönséges. Ugyanakkor esetemben a "wow ez Chanel"- hatást nem váltotta ki. Nem venném, így viszont elhasználom.

Nekem a 477-es Rose De Lune árnyalat van meg.Mesésen csillog a számon, de nem hivalkodó. Ha vigyázok rá nem kopik le hamar, a szám nem issza be, illetve nem ragacsos! Szeretem! Szerelem!

Gyönyörű színt sikerült szereznem belőle,viszont semmi extra,ugyanolyan mint az összes többi szájfény-ragacsos és nem tartós-de mégis egy Chanel termékről van szó,ami nagyon szép,emiatt kap csak 4 csillagot-hozzáteszem,ha üzletben vettem volna teljes áron biztos mérges lennék,hogy ennyi pénzt kiadtam érte,akkor biztos nem kapott volna 2 csillagnál többet,de ennyiért amennyiért sikerült itt a krémmánián be szereznem ezt a gyönyörűséget,így megérte és megkapja a 4 csillagot 😊

Szép és tartós szájfény. Sűrű állagú, de kissé ragacsos. Nem kényelmes viselet. Ettől nekem még 5 csillag.

Az egyik legszebb hatású, és szerintem a legtartósabb szájfény, ezzel együtt ragad is, aki ezt bírja, annak be fog válni.

Legjobb szájfényem. Kicsit vizes állagú, de elég tartós és nagyon szép színe van.

Két árnyalatban is birtoklom, duty free-ben vettem, de így se volt olcsó. Chanel, és azt gondoltam ez minden pénzt megér. Egy előttem szóló tök jól leírta, ezzel életérzést vesz az ember. Nőként pedig kell az ilyen :)
Nekem arra volt jó, hogy kipipáltam egy tételt a bakancslistámon és többé nem vágyom Chanel szájfényre.
Nem ragacsos és szépén csillog, a színe nem tart, de a csillámok maradnak. De ezek szép csillámok. Más szájfények csillámai nem ilyenek! Ezek finomak, nem dörzsölik a szám. Diszkrétek. Nem úgy nézek ki tőlük, mint a szilveszteri buli királynője hajnalban. Igényesek. Luxus csillámok.
Es mit tud még? Hidratál is. Ja igen, CC logós a kupakja teteje! Imádom! :)

Es mit tud még? Hidratál is. Ja igen, CC logós a kupakja teteje! Imádom! :)